- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #3150 üzenetére
De mivel meg sosem volt felbehagyott kvalim csutortok reggelre, en nem tudtam rola. Ertem en, hogy igy van regota, de mibe telne odairniuk?
Kozben ujfajta csalast is toltak ellenem. 82. percben forditok, a gyerek rogton szunetet kert, a szunet utan pedig Blanc lathatatlan lett NALAM. Igy nyilvan rogton kaptam is egy golt az o helyerol. Szerencsere probakent lecsereltem, akit behoztam a helyere, az mar lathato volt, es hosszabbitasban nyertem, de ez nevetseges. Tegnap 8 rivals meccsen 4 (!) nem iranyitos csaloval talalkoztam, ma 7 kvali meccsen egy nem iranyitos, meg ez. Tobb a csalo az elmult hetekben, mint barmikor, hiaba van benyomva a crossplay (pc-n nyomom), gusztustalan. De ezeket persze basznak kiszurni ezek a penzehes tetvek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest