- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsoki92
senior tag
83x10 kiraktam kétszer jött 20 db 83 lap... Mérgemben kiraktam az utolsót is dobott egy Trailblazers Ronaldot és alatt még egy Neymar is benézett
Nagyon gondolkozok rajta, hogy miattuk kicsit átépíteném a csapatot. Valaki esetleg használja őket ?
-
pourri
aktív tag
Tudtok ajánlani nekem egy nagyon jó lb-t? Olyan 200k-ig aki nagyon bevált nektek? Egyszerűen már napok óta tanácstalan vagyok és egy evozott 86-os Julia Gwinnel kell nyomjam.
-
Digestive
veterán
Jó látni, h ilyen is van. -
Kristof_94
nagyúr
Én is Békés megye, de nálunk még nincs optika legalábbis nem tudok róla, ami furcsa. Pedig nagyobb, mint Szarvas.
A szerverre meg szerintem össze tudna dobni a pénzt a magyar fifás közösség.
Mondjuk én azt sem értem, hogy pl. Romániában miért nincs, miközben ha jól emlékszem, akkor ott van az EA egyik központja. -
thebigK
addikt
elvileg az kap, aki pontból vett anno valami pakkot, ami trade helyett untrade volt, vagy mi a fasz, gondolom annyit kapsz vissza amennyiért vetted a pakkokat
-
Digestive
veterán
Véletlennek furcsa lenne...
3 DR meccsből vágott ki a játék több gólos vezetésnél a lefújás előtt. DNF... PC csalás kizárt, mert csak PS ellenféllel játszok.
-
Atla
senior tag
válasz
Nandinagy #3170 üzenetére
Telekom Optika 2000/1000, Békés megye Szarvas,mégis 24 volt a legjobb pingem.
Átlagban 32.Szóval annyira nem jó,és ráadásul ugyanazokat tapasztalom.
Vizilabda,iszapbirkózás,trágyalé. Játékosaim alig mozognak ,passzaim elvesznek,labdát egyből elveszik,jobb analaog karos cselek néha meg se történnek.
Kellene egy szerver kishazánkba,de az tul sokba lenne az EA-nek. -
raven84
senior tag
Belogoltam, megcsináltam egyet, kilogoltam.
-
Digestive
veterán
83+ x10
Szerintem jó lesz most is pack weight.
A másik kettőt el rakom holnapra. Biztos lesz benne egy-két promo ikon.
-
miro.
senior tag
Beszarok. Az utobbi ket napban annyit kaptam toluk,amit ket es fel ev alatt nem sikerult.
-
miro.
senior tag
En kaptam 3000 ea pontot. Mi a fasz ez?
-
thebigK
addikt
válasz
Bohus84 #3172 üzenetére
az engem is érdekelne, hogy mit kéne beállitani, kicserélni, hogy napközben ne 5ből1 meccsen legyen nagy jóindulattal elfogadható kapcsolat, a többin meg mint a hányás, kurvára elegem van hogy minden 2bites ellen handicappel indulok, aztán megfutkoznak meg szétforognak rodrygoval, aztán megy a griddy, és elhiszik hogy kurvanagy királyok, miközben én megmozdulni nem tudok, olyan delayes mocsár szar az egész. Left stick dribbling esélytelen, komolyan nemtudom miért szopatom saját magam ezzel a szarral, mikor úgyse lesz ez jobb sose, csak a pumpa megy fel a kurvára nem fair feltételek miatt
-
Bohus84
tag
válasz
"Ismerősi körömben a legjobb net az a telekom optika. Valakinek 16-18 Ms is van vele."
Nekem telekom optika van 1000mbites. és 30 alatt sosincs a ping. Lehet nekem is szét kéne néznem, hogy van e valami hiba vagy ez másnál mennyi? Warzone-ban is 30 a minimum. Pc-n tolom miket érdemes nézegetni?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Te jó ég, utóbbival én is mennyit szenvedtem pár éve. Még a szüleimmel laktam, ott is telekom volt és elég rendszeresen szakadtak meg a meccsek, ledobott, DNF, stb.
Jeleztem a Telekomnak a problémát, de szerintem vagy 5x kellett mire léptek valamit. Volt, hogy a csaj resetelte a router és a végén megkérdezte segíthet-e még valamiben, ott már csak röhögtem. Meg volt valami szakértőbb fickó, akinek mondtam, hogy szerintem az eszközzel van a gond, de csak okoskodott, hogy biztos nem. Utána próbálták valami doboznál, de végül csak nekem lett igazam és cserélték a routert... -
Nandinagy
addikt
válasz
szabyka95 #3131 üzenetére
Tapasztalatból mondtam a kábel cserét. Nekem volt már rá példa 2-3 éve, hogy 50 ms-m volt, ránéztem a kábelre és látszott rajta egy kis vágás, lehet valahova becsípődött. Volt otthon másik, kicseréltem aztán vissza is állt a normál ping.
Ismerősi körömben a legjobb net az a telekom optika. Valakinek 16-18 Ms is van vele.
Egyébként ez a net szolgáltatós dolog is egy érdekes állatfaj. Pár éve folyamatosan megszakadt a netünk kb. 20 másodpercre pár óránként majd visszajött és ment tovább minden. Fater(akkor még otthon laktam
) kb. négy szerelőt hívott ki, mindegyik ránézett
router ok, kábel ok, mérések ok. Nem látják a hibát és nyilván akkor nem produkálta ezt a problémát. Mikor ötödjére is kihívta az egyik szerelő gondolta nem csak ezt a sablon szart csinálja meg hanem megnézi a villanyoszlopon lévő dobozkát is, hogy nem-e ott van a probléma. Kiderült, hogy deKb. 2 perc alatt kicserélte azóta nem volt semmi probléma a nettel.
-
seedorf88
tag
Mit csesztek már megint el
? Lemaradtam .
-
Dzsoki92
senior tag
-
EA's hit
őstag
A teljes meccsen, egy jatekosa felett sincs kurzor. Nem o iranyitja a csapatat, hanem a gep jatszik helyette, meghozza kb ultimate szinten, szoval szinte eselytelen elverni. Iden ezt tobben mar kombinaljak a kickelos csalassal, tehat ahogy megszerzi a vezetest neki a gep, teged rogton kidob a meccsbol. Mondjuk ez meg a jobbik, mert igy neked nem szamolja be veresegnek.
-
Digestive
veterán
Na meg is van az új csatárom. -
thebigK
addikt
a winter sweater mezek, amiket írnak objektívben, azok hol vannak?
-
Chalez
őstag
válasz
EA's hit #3152 üzenetére
Mi az a nem irányítós csalás? Honnan látom ezt? Én olyanokat szoktam látni néha, hogy amikor vált emberekre, mint ha automatikusan a váltáskor rástartolnának a labdás játékosaimra. Ha elvált a játékosáról, az addigi rámstartolós kocog vissza az eredeti helyére. Kurva frusztráló, amikor 3-an üldüznek, és már a passzaim megérkezése előtt elszedik a labdáimat... Sőt. Mint ha a gondolataimat is tudná, tapad mint a pióca...
Retek egy fos, de mit csináljak, ha imádom a focit. -
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #3150 üzenetére
De mivel meg sosem volt felbehagyott kvalim csutortok reggelre, en nem tudtam rola. Ertem en, hogy igy van regota, de mibe telne odairniuk?
Kozben ujfajta csalast is toltak ellenem. 82. percben forditok, a gyerek rogton szunetet kert, a szunet utan pedig Blanc lathatatlan lett NALAM. Igy nyilvan rogton kaptam is egy golt az o helyerol. Szerencsere probakent lecsereltem, akit behoztam a helyere, az mar lathato volt, es hosszabbitasban nyertem, de ez nevetseges. Tegnap 8 rivals meccsen 4 (!) nem iranyitos csaloval talalkoztam, ma 7 kvali meccsen egy nem iranyitos, meg ez. Tobb a csalo az elmult hetekben, mint barmikor, hiaba van benyomva a crossplay (pc-n nyomom), gusztustalan. De ezeket persze basznak kiszurni ezek a penzehes tetvek.
-
EA's hit
őstag
Elkezdtem reggel a kvalit, 4/3-ban alltam, aztan jott az uj storyline, megneztem. Utana nyomom tovabb, kovetkezo meccs is win, orultem is hogy 5/4, erre latom hogy az uj season lenullazta a megkezdett kvalit, igy most 1/1
Hogy ezt nem kepesek odairni ezek a barmok...
-
Dzsoki92
senior tag
Néhány érkező SBC:
Ezek a thunderstruck kártyák ha jól láttam fejlődősek lesznek.
-
bodnar123
őstag
válasz
Zimmi91 #3140 üzenetére
Ezt szerintem beszívtuk. Ebben a játékban már ahhoz is szerencse kell, hogy megkapd, amit meg kéne kapnod. Jó nincs hiú reményem, hogy bármi értelmes lenne a 100k packban. De azért az, hogy oda sem adják, mert inkompetens barmok gyülekezete.... Ez van. Elképzelem, hogy egy 84es duplicate volt benne.
-
miro.
senior tag
Best of totw,es rodrygo ott van. Ugy, hogy nem tud kapu fele fordulni augusztus vege ota a realban.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Joelinton de jó is lesz! Na meg Hemp. Kelly és ő nagyon sok meccset toltak le nálam. Remélem jó áron lesznek, mert jöhetnének.
-
Zimmi91
addikt
Utolsó 600xpt kifarmoltam a 11*81ert , asszem megérte, 88as Silva mögött bujkált 😃😃
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #3130 üzenetére
Én is a Telekomnál vagyok. Évek óta 40-50 körüli a pingem, ha 38 akkor már komolyan pezsgőt bontok. Egyszer már kihívtam a szerelőket, hogy nézzék már meg, hogy mitől lehet ez. Minden mérés jó volt amit csináltak. Két lépcsőházzal arrébb 20 alatti ping van egy srácnak. Speedtest:
-
szabyka95
őstag
válasz
Nandinagy #3117 üzenetére
ez nem igy van, amikor a kapcsolat letrejon, egy ugynevezett link training tortenik, ami alapjan megallapitja a host, hogy a host-kliens kozott mennyivel mehet a net, mennyit bir a kabel.
1 gbps, mind a 8 kabel az internet kabelben "jol kell mukodjon" (signal integrity)
Ha 1 is hibas, vagy tul hosszu a kabel es nincs shielding, akkor 100 mbps-en fog menni.Ez jatek szempontjabol nem szamit, mert a jateknak nem bandwidth kell.
Nekem digis net van, 20-22 ms a ping, erdelybol. Mas nettel 40-50 ms volt. Jobb a diginek a routingja az ea szerverekhez
-
miro.
senior tag
Sracok tenyleg tud valaki valamilyen megbizhato coin elados oldalt? Esetleg tapasztalattal.
Nekem nem kell ez a 800k. 60 eurot nem er nekem. -
Izéjose
tag
Lvl 19 ti kit vettetek ki és miért ?
-
Aguinaga
őstag
Ezt az fc pro sbc/ojjektív hibát mikor javítják? Nem kaptam meg a Jumbo packot azóta se.
Energizer pakk k. jó, 80- as Mukhtar a top...
A fodderek tovább zuhantak, a 88-asok legalábbis. Ez a 4 millás Mbappe túl sokba kerül, nem sokan állnak neki :(
-
bodnar123
őstag
válasz
Attól, hogy neked egyszer volt ilyen, attól még erre elég kicsi az esély. Ez nem optikai kábel. Hanem csukogatod rá az ajtót, akkor max a bemente mehet szét, de az eléggé észrevehető. Persze vehet kétezerért egy kábelt, de valószínűleg semmi köze a problémához. Én is már anno cserélgettem, gyanakodván. Semmit nem ért. A router, meg szolgáltatóválás, ami adna valamit. Meg esténként egy bárány áldozása az EA oltárán.
-
thebigK
addikt
szerintem nem ettől fog igazán kilőni a fodder, mert durva ára lett, hanem majd az éppen érkező flashback/valami garantált magas rating upgrade sbc-ktől
-
raven84
senior tag
4 milla körül van. Nekem esélytelen. Remélem fodder to the moon.
-
Digestive
veterán
A 10 coinos pack beadta.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Na akkor majd veszek hátha csak ennyi a gond.
Amúgy a kontrollert is vissza küldtem a szervizbe és van egy olyan érzésem, hogy valami selejtes jött helyette is.
Ennek annyi a baja, hogy a jobb kar néha magától "kiugrik" a használat során, ami akkor kellene megtörténjen ha én azt magamtól felhúzom. Ilyenkor azt veszem észre, hogy egyszer csak visszakattan a helyére. K*rva idegesítő, zavarja az irányítást. Leginkább a lefelé húzás után szokott így csinálni. Ilyennel találkozott már valaki? -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #3109 üzenetére
Itt nem az a lényeg Kristóf, hogy az a kábel ami neked van mennyire jó vagy nem. Az 1 kábel bármikor elszakadhat benne 1 szál belül amit nem is látsz és emiatt szar a kapcsolatod. Nekem volt már ilyen 2-3 éve. Pont ezért mondtam, hogy cseréld ki, mert azt a legolcsóbb kicserélni. De nyilván te hamarabb nyitsz portált egy másik dimenzióba minthogy azt a k**va kábelt kicseréld
-
miro.
senior tag
Kosz mindenkinek!
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3109 üzenetére
Rendelj egyet valami webáruházból, kipróbalod, ha nem az, élsz a 14 napon belüli elállás jogával.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #3105 üzenetére
Boxon elvileg hozza amit kellene. Kábelt nem cseréltem még, most egy Cat6 van, annál több ehhez nem tudom kellene-e. Meg ez ugye csak a két eszköz között van, kb. 1 méter. A router a Telekomos Sagemcom, anno az 1000 mbites nethez kaptuk. Vehetnék újat, de nem tudom érdemes-e, meg mennyire megoldható.
-
toxicjew
addikt
Hogy a faszomba nyittok ilyeneket? Hát amióta van ez a lehetőség, egy Modric volt a legjobb lapom belőle... A gold.
-
Nandinagy
addikt
Az a baj, hogy az emberek még mindig azt hiszik, hogy az 1000-es nettel majd fluidabb lesz a játék pedig ez kurva nagy tévedés
A 250 vs 1000es nettel is ugyanúgy fog futni a játékod. Persze a letöltéseid gyorsabbak lesznek, de ennek semmi köze a játékhoz. Itt ami a legfontosabb lenne az a folyamatos adatfolyam. Ha ingadozik a pinged 16-28 között hiába alacsony értékek de nem lesz olyan fluid a játék mintha mondjuk stabilan lenne 30. Ezeket nyilván elsődlegesen optikai net, amellé egy értelmes router meg normális kábel kell.
Kristóf azt mondta tavaly nem volt neki ilyen laggos. Na most a fifa mind tudjuk, hogy szar játék, de attól függetlenül nem diavetítésben megy a játék szóval a hiba egyértelműen nála van. 4 helyen lehet hiba:
1.Xbox
2.Kábel
3.Router
4.Szolgáltató
Sorban kikell zárni a dolgokat és valamelyiknél úgyis meglesz a hiba mert van hiba. Az xboxnál ha mondjuk mérsz egy le-fel töltést és a szolgáltató által igért határon belül van akkor azzal nincsen gond. Az, hogy portokat nyitogatsz meg hasonlók úgy, hogy nem igazán értesz hozzá nem igazán old meg problémát inkább ront rajta
Illetve nem tudom a torrentet mennyire aktívan használod, de javaslom játék közben ne menjen se utorrent, se játékletöltés se semmi olyan ami nagy sávszélt foglal le. -
Chalez
őstag
Vettem 49 db Bernardo Silvát. Vajon mikor lesz a csúcson a 88-as fodder?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- EA Sports WRC '23
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest