- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
meluskabbrc
csendes tag
Köszi a választ Ébri
))Ez a jailbreakelés nem nagyon zavar, mert azt sem tudom mi az sajnos
Viszont elmentem ma, meglestem élőbe a kobot, az auráért nem nagyon voltam oda, vszont a HD változat eléggé tetszett, a kindle meg sajnos annyira megadta magát hogy 15 percnyi töltés után sem bírta feléleszteni az eladó. Igy azon nem tudtuk megnézni a szótárakat. Viszont a kobon nem volt semmiféle magyar, csak német, angol, portugál, valami kinai féle, meg még egy pár amihez nem sok közöm van
Ami nekem fontos lenne, angol, német, török, de magyarra fordítson. Az eladonak meg fogalma sem volt milyen nyelvek vannak a kindle.n. Konvertálás : Ha a meglévő epub-jaimat pl. ráküldöm hogy konvertálja AZW-3 ba akkor azok jók lesznek? köszönöm, szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest