Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz kicsirigó7 #5560 üzenetére
Természetesen már át van mentve egy JVC DVD+R lemezre, ez a borzalom meg egy Maxell DVD-R lemezen található.
-
smiti
veterán
válasz King Unique #5565 üzenetére
Nem én adtam nekik a lemezt , de már többen panaszkodtak erre a cégre, hogy a tőlük rendelt DVD-t jó ha kétszer meg tudták nézni. Majd elkérem tőlük és megnézem azokat is.
Egyébként én is szoktam ilyen Maxell lemezre írni ( amikor idehozzák hogy erre kell ) és az nem szokott ilyen k@k@ lenni.
-
smiti
veterán
válasz Altair24 #5724 üzenetére
Jobb eredményeket érnél el, ha a Plextorra feltennéd az 1.06 firmware-t
-
smiti
veterán
Erre esetleg lenne már valakinek ötlete ?
Vagy az is jó lenne ha abban tudnátok segíteni, hogy kihez ( vagy hova ) forduljak tanácsért! -
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma sikerült Philips DVD+R 16X lemezt szereznem ami Infome R30 alapú.
Készítettem egy lemezt vele, de nem tűnik a legjobbnak, volt már ennél szebb írásom is másfajta lemezre.:A lemezt egy Asusból készített Ihas 524B-vel készítettem 6X sebességgel. Lehet gyorsabban kellene írni, vagy esetleg beszerezni egy NEC 7260-as írót?
-
smiti
veterán
Mivel láttam egy nagyon jó minőségű írást a Philips InfomeR30-ra 16X sebességgel ami Ihas524-el készült [link] ezért én is próbát tettem így:
Az esetleg elképzelhető, hogy ebben a kiszerelésben nem egyezik meg a lemezek minősége? 50+10db-os felállásban vettem, eddig még csak a 10-es csomagot bontottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Nézzétek csak mit találtam!
Arra már nem emlékszem pontosan, hogy a NEC 4550 vagy az Asus 1608P íróval írtam annó :
Kép
szerk: nem tudjátok, hogy miért nem engedi a képet feltölteni?[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Egy ma esti írás a Philips DVD+R lemezre 12X sebességgel.Az író : Asus 24B3ST @ Lite On Ihas 524B AL2A firmware-el:
A megadott kép nem megfelelő (max. 1920x1200 px, 1 MB; GIF/JPG/PNG)!
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Verbatim DVD-R 16X 6X sebességgel megírva. [link]
-
smiti
veterán
válasz Flashget #7153 üzenetére
Ezt tudtam én is, de sajnos nem volt másfajta lemez kapható amikor tényleg nagyon gyorsan kellett.
De szerencsére el tudom használni olyanokra, ahol nem számít hogy meddig maradna meg rajta az adat.A gyerekeim mese dvd-i nem hosszú életűek nálunk, ezért a biztonsági másolat céljára tökéletesen megfelel.
A fontos dolgok meg JVC DVD+R illetve Philips lemezeken vannak mostanság.mod.: elvileg ma érkezik meg a Sony 7260S íróm.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Megjött ma a Sony Optiarc 7260S íróm. Természetesen ki is próbáltam egy InfomeR30 lemezre. 12X sebességgel írtam még a gyári 1.03 firmware-el:[link]
Úgy emlékszem valaki itt ajánlotta az 1.61 firmet, de sajna már nem emlékszem, hogy hogyan kell illetve melyik progival ( talán winflash ? ) csinálni a frissítést. -
smiti
veterán
válasz kicsirigó7 #7158 üzenetére
Köszönöm! Már fel is raktam az 1.61 rpc1-t, remélem ez jó lesz.
-
smiti
veterán
válasz Flashget #7159 üzenetére
Még megvan a csomagolás, mert az 50+10-es pack-ból még csak a tizeset használom. Egyébként Made in Taiwan a felirat rajta.
Lehet hogy rossz szériát fogtam ki? Most szóltam pedig az ismerősömnek, hogy kellene a másik ugyanilyen csomag is, ugyanis csak 2 darabot tudott hozni belőle.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Azért jöttem ismét, hogy csalódottságomnak adjak hangot.
Visszaraktam az általatok ajánlott 1.61bt_orig.bin firmware-t a 7260S írómra, de sajna messze nem hozza az elvárt minőséget. Már kipróbáltam az összes írási sebességet 6-8-10-12X, de ez egyformán g@ty@ lett szerintem.Még nem tudom, hogy a lemezeket vagy az írót okoljam-e.
Valószínű hogy az író nem a legjobb, itt egy általatok nem favorizált író munkája :Ihas 524B
mod.: szerintetek van különbség a Nec 7260S és a Sony Optiarc 7260S között ? Mert ezt én Sony Optiarcként vettem, de valahol láttam már NEC név alatt futni.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
djculture és DeadMeat Én ezt elhiszem nektek, csak ha annyira rossz lenne a lemez, akkor az Asus-ból crossflashelt Ihas 524 miért írta meg sokkal szebben?
Majd még ma este megírok a LiteOn-al egy lemezt és meglátom mi legyen. Ha megint jobb lesz a minőség akkor eladom a Sony-t.Végülis mennyire számít ez rossznak? A határértékekkel tisztában vagyok, csak az érdekelne, hogy érdemes-e ebből a Philips lemezből elhozni a maradék 60 darabot?
Bár elvileg érdemes, mert ennél manapság csak rosszabb lemezek vannak!
-
smiti
veterán
Megírtam még egy lemezt az Ihas 524B-vel, most 6X sebességgel de ez egyre rosszabb:[link]
Elképzelhető, hogy egy másik henger azért jobb lesz? Mert arra még nem kaptam konkrét választ, hogy ez most akkor mennyire sz@r, dobjam-e ki az összes lemezt a kukába?Mert ha használhatatlan akkor holnap nem hozom el a másik adagot.
(#7192) kicsirigó7 - Esetleg nincs egy pár darab jó minőségű lemezed eladó? Mondjuk egy 25db-os henger?
[ Szerkesztve ]
-
-
smiti
veterán
Közben ismételten megírtam egy lemezt, most próbálkozván a 4X sebességgel. Továbbra is a Nec 7260S-t nyüstölöm 1.61 firmwarerel és a Philips DVD+R InfomeR30 lemez:
Esetleg beleszólhat a minőségbe, hogy a Book-Type át van állítva DVD-ROM-ra?
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Feltéptem az új hengert, egy fokkal jobb: [link]
Sajna ezen is nagyon picik a számok, majd próbálom kigobozni.
-
smiti
veterán
Engem is kíváncsivá tett, hogy milyen a gyári lemez. Az első dvd lemez amit megvásároltam, emlékszem még 9000 Ft volt, mondjuk az első lejátszóm is 80k volt anno.Amerikai Pite 1999-ből
-
smiti
veterán
Ja még egy szomorúság. Asszonynak Sissi trilógia, jó lesz erre is egyszer megnézni :Verbatim DVD-R 6X sebességgel írvaSajnos nem sikerült végignézni.
Beszéltünk már róla hogy milyen, de végleg kerülni fogom ezt a típust, ha nagyon felbosszantom magam még ezt a pár darab maradékot ki is dobom.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Vettem ma egy Samsung SH222AB írót, mondván adok még egy esélyt az InfomeR30 lemezeimnek. De egyre gyanúsabb hogy a lemezek a szemétre valók:
8X -- 12XBár még nem tudom, hogy egy újabb firm segítene-e rajta, de ez most a gyári SB01-el készült.De ha tudtok jobb firmet akkor szívesen megfogadom a tanácsokat.
-
smiti
veterán
válasz Daywalkerke #7874 üzenetére
Még szerencse hogy közel 120 darab van belőle. Most lehet eladom mind a 4 írómat és veszek egy 7280-at. És nem is tesztelek utána.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Ezzel csak annyi baj van, hogy itt vidéken nincs kínálat sem nagyon nemhogy választék. Én is csak abból tudok válogatni amit egy ismerősöm tud hozni. Ez a Philips is lutri volt, csak akkor derült ki hogy InfomeR30 mikor fel lett bontva a henger.
Az üzletekben csak kínai Verba van esetleg, vagy Maxell, TDK, Vagy Fuji.Meg még esetleg Tevion. De ezek mind horror áron.Egy 25 db.-os henger 3-4k között kapható. -
smiti
veterán
Na megírtam a lemezt bekapcsolt OPC-vel. Az író a Samu222AB, 6X sebességgel írtam a Philips (InfomeR30) lemezt.
Már lassan kezdem szégyellni a teljesítményt:[link]Még 2.5GB-ig reménykedtem, hogy nem lesz túl rossz, de a végén elszabadult a pokol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Samsung 850 PRO 256 GB SATA 3 SSD 2.5
- 2db Samsung 500GB-os HDD egyben!
- Toshiba 750GB 8MB 5400rpm SATA2 MQ01ABD075
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest