Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miko_
tag
Sony Optiarc AD-5260S mi a véleményetek?
Melyik firmware-val és lemezzel produkálja a legjobb írást? -
miko_
tag
Megérkeztek a Philips lemezeim nagyon szépen írja őket a Sony Optiarc AD-5260S-es majd dobok fel képeket.
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
válasz verybigboy #5521 üzenetére
Az 50-es volt az de elvileg a 10-es is az mert ott van hogy INFO, a 25-.ös az lehet nem az.
-
miko_
tag
Író: Sony Optiarc AD-5260S
Lemez: Philips DVD-R 16X
MID: infomediar30
4X írás mind2
2 hónappal ezelőtt rendelt 50-es henger:múlthéten rendelt 50-es henger:
Úgy látszik a Philips is kezd szar lenni.Többet is próbáltam mindegyiknél ez a helyzet.Aztán írtam a régebbiből az jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
Persze értem én pont azért írok mostanában Philips-re mert ezek a legjobbak csak megdöbbentem mert azt hittem hogy itt nincs akkora szórás mint a Verbatimnál egyébként teszteltem 1 éve írt Philips-eket és kb ugyanolyan mint amikor megírtam. A durva az hogy van olyan Verbatim lemezem amit még 2004-ben írtam és most olyan a minősége mint egy kiválóan megírt Philipsnek , régen a Verbatim egy kiváló lemez volt de sajna változnak az idők. Még jó hogy a filmjeim 70%-át még 2005-ben írtam mindet Verbatim-ra tuti nem írom át őket soha mert még most is nagyon jó a minőségük.
-
miko_
tag
Csak érdekesség képen az első dvd amit írtam Verbatim DVD-R 8X
A lemez 2004-ben lett írva most így nézz ki:
-
miko_
tag
Megérkezett a Philips DVD-R 16X: 25-ös hengeres kiszerelés:
Mid: Sajnos : CMC MAG, AM3
Író: Optiarc AD-5260S4X írás:
8X írás:
Lehet tudni mennyire tartós ez a MID? Az írás minősége sajnos nem éri el az infomediar30 minőségét.
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
válasz kicsirigó7 #6857 üzenetére
Itmedia.sk 2011.11.22. készlet info:
Philips DVD-R 25 cake CMC MAG AM3
Philips DVD-R 50 cake RitekF1
Philips DVD+R 60screw INFOME R30 -
miko_
tag
Lemez : [link]
Író: Sony 7280S
íróprogram: IMGBURN 2.5.5.0
MID:INFOME-R30
Írási sebesség: 8XAmúgy melyik sebességen a legjobb az írás minősége szerintetek ezzel a mid-el?
-
miko_
tag
Én tegnap rendeltem ma már itt voltak nem hívtak nem is küldtek sms csak egyszer beállított a futár A jelen információk szerint az ITMEDIA-nál összes Philips ami DVD-R CMC MAG AM3 vagy RitekF1 és a pluszosok közül is csak Philips DVD+R 60screw INFOME R30-as.Akinek jó lemez kell rendelje be gyorsan mert ha a hírek igazak nagyon nehéz lesz olyan Philipset venni aminek ez lesz a MID-je a közeljövőben, mert hiánytermék lett.
-
miko_
tag
válasz DeadMeat #6948 üzenetére
Én is 7280-al írom nálam 8x sebesség a legjobb mivel dvd filmeket írok rá a jitter is számít így nálam ez a sebesség maradt mint optimális:
Igaz nem írtam tele a lemezt de kb minden írásom ilyen amit teleírtam az is.
Az én lemezem gyártási száma ez: DR4S6H60F/0086700041833. Nekem nagyon bejött ez a lemez, méh jó hogy 180db vettem belőle
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
Sziasztok vásároltam egy Plextor PX-891SA-t gondoltam megírok egy INFOME R30-as lemezt amit az Optiarc 7280s írom kiválóan írt eddig.
Erre ez fogadott:imgburn-el írtam 8x sebességen mi lehet a baj?
Hibás lenne az író esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
Sziasztok adott egy LiteOn iHAS 120 X olyan problémám lenne hogy sem az Opti drive contol-nál se a Nero DiscSpeed-nél nem tudom állítania a sebességet csak 16X enged bármit is csinálni mi lehet a probléma?
-
miko_
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy ASUS DRW-24B5ST olyan problémám lenne hogy a jitter nem fut le minőség ellenőrzésnél csináltam belőle egy PLEXTOR PX-891SA-t de a jitter sajna így se megy. Az Opti drive control 99.9% megáll és a gépet is újra kell indítani mert befagy a progi és az oprendszer behülyül.
Windows 7 64 bit van fent AHCI mód bekapcsolva.
Van valami lehetőség hogy lefusson a jitter AHCI módban?Előre is köszi.
-
miko_
tag
sziasztok szükségem lenne kb 100 írható dvd-re amire fontos adatok mennének. Mit ajánlotok a ma kapható lemezekből? Sony 7280S-el lennének írva és ITMEDIA-ból rendelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest