Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Van egy MSI digivox minihybrid-em, meg t-home szolgáltatóm. Helyezgettem a megtalált csatornákat, és észrevettem, hogy többek közt az rtl klub és a tv2 is hiányzik. Gondoltam nembaj, megkerestem a frekvenciáját és beírom kézileg. Hát ilyet sajna nem lehet, de a csatornakódot (vagy mit), viszont igen. Azoknak a kódja, amit magától megtalált a tuner, ch 21 22 23 stb voltak, de az rtl klub például F5, a TV2 meg F6, a Viasat3 A7, és ezekkel az a gond, hogy betűt nem tudok megadni a tunernek, csak számokat, és csak olyat ami ch-s.
Akkor ezeket a csatornákat hogyan fogom tudni nézni? Mit állítsak? Vagy mondjak le róluk teljesen??
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest