Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Itthon sehogy sem akar összejönni a vétel (0 és 10% között ugrál a jelminőség, tehát semmi, melóhelyen viszont gond nélkül megy). Egyelőre elkezdtem nézegetni a szobaantennákat. (Ez az egész nálam csak arra megy ki, hogy ha egyszer rááldozok egy HDTV-re, akkor tudjam, hogy van-e esélyem átállni a MinDigTV-re.) Szóval, érnek valamit ezek a szobaantennák? Vagy csak játékszerek? Bár, talán annál, amit a noname USB-s TV tunerhez kaptam (egyetlen, kb. 15cm-es fémhuzal) csak jobb lehet, nem?
Szóval, pl. ezeket néztem ilyen teszteléshez:
[link]
[link]
A kérdésem nem az, hogy elég-e egy ilyet megvenni, mert tudom, hogy erre nem lehet válaszolni. Csak az érdekel, hogy gyakorlatban használhatóak-e valamire, jobb lesz-e az esélyem, mint a kis botantennával, amit adtak a tuner-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest