Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Nagyon óvatosan a szobaantennákkal csak olyat vegyél meg amire azt mondja valaki hogy kipróbálta és tényleg jó mert elég sok van ami gyakorlatilag semmit nem csinál ugyanaz mint egy üres koax kábel. Én közel lakok a tv toronyhoz Pécsen egyenes rálátással, bedugtam egy kábelt odatartottam az ablakhoz és már kb 55% jelerősség 50-80% jelminőség volt, gondoltam na akkor ide elég egy olcsó szobaantenna hiszen csak egy keveset kell javítani, hát nem csalódtam benne 5-10%ot vitt feljebb
végülis arra elég volt hogy pont annyit használt hogy már folyamatos a vétel. Ha neked alapba 0-10% akkor nem hiszem hogy elég lesz egy szobaantenna.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
végülis arra elég volt hogy pont annyit használt hogy már folyamatos a vétel. Ha neked alapba 0-10% akkor nem hiszem hogy elég lesz egy szobaantenna.
wassermann