- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Szerintem akkor ott valami zavaró jel lehet napközben.
MÁS:
A Széchényi hegytől 2km-re optikai rálátással vagyok, a fent lévő kb. 15 éves tetőantennát akarom használni, de gondoltam, hogy kapna egy azért nem túl drága erősítőt.
Főleg mivel elég nagy távolságba is lenne elhozva a lakásban (lehet ha nagy meleg lesz, lepakolom az egyik gépet a legalsó szintre, és akkor vinném vele az USB-s tunert is), meg 3 vagy akár 4 eszközhöz lenne elosztva (ebből jelenleg 2 analóg TV, egy USB-s DVB-T tuner, de lehet lesz még másik PC tuner, vagy STB is), és sok eszköz esetén úgy tudom eléggé kell az erősítő. Vagy DVB-T-nek menő jelet egyáltalán mennyire ajánlatos egy ilyen szimpla elosztóval osztani ? Erősítős, vagy valami egyéb fajta osztó kellene ?Szóval milyen erősítőt tudnátok ehhez ajánlani ?
Azért ne legyen egy megbízhatatlan minőség, és az erősítését lehetőleg lehessen változtatni.
2 kimenet is kellhet (amíg nincs parabolám, addig lehet hogy lesz két kábel lefelé).
Padlásra lesz, szóval ilyen fél-kültéri. Vizet ugyan nem kap, de hideget, meleget igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest