- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Fejlemények:
Megpróbáltam életet lehelni a TSReaderbe, de egyszerűen nem tudom rávenni semmire.
Betettem hozzá a mellékelt dll-t, valamint a regisztrációs adatbázist is felülírtam.
Lehet ennek következtében, de eltűnt a MC-ből a M1 és lehet helyette Duna. (de semmi több ami azon a frekvencián van)
Viszont a VLC majdnem hibátlanul behoz mindent, csak az Euronews angol és francia adásánál nincs kép csak hang. (néha viszont csak az angol jön be)
Ezt nem tudom miért lehet, de nem akadok fent rajta.
A Duna néha be-beakad, antenna pozíció függő a dolog.
1-2 adónál sokat számít ha tényleg vízszintesen van az antenna, ezért egyszerűen elborítottam az ablakpárkányon.Szóval a konklúzió annyi, hogy a MediaCenter egy .........
Szerintem belövöm magamnak a VLC-t (valamint variálni kell a váltósorral szerintem mert néha csíkos a kép) legfeljebb nem használom a távirányítót.
Esetleg van más hátránya is? (talán a képarány nem mindig stim)
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest