Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Fejlemények:
Megpróbáltam életet lehelni a TSReaderbe, de egyszerűen nem tudom rávenni semmire.
Betettem hozzá a mellékelt dll-t, valamint a regisztrációs adatbázist is felülírtam.
Lehet ennek következtében, de eltűnt a MC-ből a M1 és lehet helyette Duna. (de semmi több ami azon a frekvencián van)
Viszont a VLC majdnem hibátlanul behoz mindent, csak az Euronews angol és francia adásánál nincs kép csak hang. (néha viszont csak az angol jön be)
Ezt nem tudom miért lehet, de nem akadok fent rajta.
A Duna néha be-beakad, antenna pozíció függő a dolog.
1-2 adónál sokat számít ha tényleg vízszintesen van az antenna, ezért egyszerűen elborítottam az ablakpárkányon.Szóval a konklúzió annyi, hogy a MediaCenter egy .........
Szerintem belövöm magamnak a VLC-t (valamint variálni kell a váltósorral szerintem mert néha csíkos a kép) legfeljebb nem használom a távirányítót.
Esetleg van más hátránya is? (talán a képarány nem mindig stim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest