Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Volt egy kevés irónia a leírásban. Igazából csak cukkolni akartam azokat, akik tetőantennával is alig fognak jelet az adótól pár kilométerre.
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.Kabhegy, Hirschenstein és Graz jele fogható a dél-nyugati ablakomban, észak-nyugaton talán Pozsonyt és Bécset is sikerülne megcsípni. De ez a lehetőség annyira nem izgat, szlovákul nem értek. Egy épület és néhány fa takarja az adókat, szerencsére erre nincsenek vasbeton falak.
Háromból kettő adónál úgy látszik normálisnak mondható a teljesítmény. Igazából a programválaszték (hiánya) az, ami visszatart egy komolyabb antenna beszerzésétől, hogy az időjárási tartalék is meglegyen. A november végi tesztadás csatornáival kezdésnek megelégedtem volna, az osztrák adókkal kiegészítve bőven elég. A Viasat hiánya nagyon bántó, de tudom hogy ez ellen nem tehetek. Egyelőre marad az előfizetés, és reménykedem hogy a hűségidő végére már a dvb-t is beindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Ford topik
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Netfone
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az antenna gyári konstrukció, egy Sharp tévéhez tartozott. Csak kitettem az ablakba, és elmondtam egy imát.
wassermann