- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Atomantiii #20337 üzenetére
Igen, mondjuk ezt sejtettem. Csak próbálok ismerkedni a boxxal, ezért gondoltam.
FW update-be még nem mertem belefogni, utána kell néznem, hogysmint megy. Van erre valami jó oldal, leírással, ill. ahol a fw is letölthető? Érdemes egyébként frissíteni? Ahogy látom 7.2 a legújabb, ITT és ITT találtam elvileg VU+ Solo SE V2-höz valót. (ITT miért van ez a sok verzió?) U.a. lehet mindkettő? Macerás updatelni? Menüből OTA-n nem lehet amúgy? Nem néztem még szét a menüben túlzottan, távirányítóval is eleinte meggyűlt a bajom.#20339 cof:
tehát ez az alsó tartományos dolog nemhogy előnyös, hanem inkább ellenkezőleg!? 15-ért vettem amúgy itt HA-n. Hát ha rákeresel a HSZ-aimre itt a topikban, olvashatsz róla, mik voltak a gondok. Nem töltött be a fw rendesen előbb, úgyhog azt kellett SSH-n először "buherálni". Némelyik csatornát nem találta meg kereséssel, manuálisan kellett hozzáadogatni, de nem is nagyon kínlódtam vele aztán, elment tőle a kedvem. Írták is nekem, hogy elvileg ezeknek pár klikk után magától mennie kellene, nálam meg szenvedés volt. Ezért döntöttem inkább a box mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest