- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Kernel #16597 üzenetére
Válasz mindenkinek: értem, hogy aki vágja az elektronikát, az meg tudja oldani a problémát, de sajnos az átlagember nem ért hozzá, és nincs ideje beleásni magát. Nem beszélve arról, hogy ha mondjuk mosógépet veszel, akkor se kell tudnod szerelni, hogy egyáltalán normálisan működjön. A tunerrel már egyszer régen megjártam, ezért kérdeztem meg az új vásárlásakor, hogy nem lesz-e probléma az említett zaj. Megnyugtattak, aztán amikor mégis gond lett, mindenki széttárta a kezét. Most ettől ők még lehet, hogy értenek az elektronikához, de ez engem nem tesz boldoggá, mivel a problémát nem tudták megoldani. Amikor a földhurok valahogy szóba került, ugyanez történt. Vegyek leválasztót, megoldja. Nem oldotta meg, mindenki széttárta a kezét.
Ettől még elhiszem, hogy ti meg tudnátok oldani a problémát, de a gyakorlatban ez nem igazán járható út, lássuk be. Vagy ti elmennétek minden vadidegenhez, aki tanácsot kér tőletek, megfogadja, és utána problémája van? Ugye, hogy nem? Távolról segíteni lehet, de ezzel meg az a gond, hogy gyakran megfeneklik a dolog, és egy ponton nem jutnak tovább, mint ahogy ez velem is történt.
De tényleg nem akarom, hogy elfajuljon a vita. Nem akarok hálátlan s**gfejnek se tűnni, értékelem a segítséget, csak arra próbáltam utalni, hogy egy tuner nem biztos, hogy mindenkinél megfelelően működni fog, és emiatt nem biztos, hogy annyira könnyen kéne ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest