Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi
üzenetére
Sikerült belőnöm Raspbian alatt is, 4.0.valahanyas aktuális kernellel. Ott van egy olyan bibi, hogy egyszerre csak a tuner egyik módját látja, ahogy (#16335) korcsi mutatta.
A w_scan -fc kereséskor viszont ment a dvb-c keresés. Utána a tvheadend is dvb-c részt látta. Valamit olvastam, hogy talán a kernelnek kell az I2C_MUX modul vagy opció fordításkor, hogy mindkettő látszódjon egyszerre. De nem ástam bele jobban magamat. Az openelec 5.95.2-vel látszott mindkettő nekem is.
Kicsit bénáztam a symbolrate értékével, mert lehagytam sok nullát a végéről
De aztán meglettek a muxok és működik. Az idle scan-t ki kellett kapcsolni, mert amellett volt hogy a csatornák nevét sem tudta rendesen kiolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De aztán meglettek a muxok és működik. Az idle scan-t ki kellett kapcsolni, mert amellett volt hogy a csatornák nevét sem tudta rendesen kiolvasni.
wassermann