- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Már régen jártam itt, legutoljára tavaly vettem egy Strong 8102+ stb-t. Nyáron használtam, azóta nem, azóta a szülőknél van és ők használják egy vidéki kábeltévére. Mivel bevált a dolog vennem kell még egyet, de tegnap megnéztem az MM-ben és azt látom nagyon sok új kütyü van 10000ft alatt. Köztük láttam Strong 8113 és 8112-t is ( ha jól sejtem a kettő között az RF kimenet a különbség)
A 8113 az rf-en kívül miben más mint a 8102? Ami zavar a 8102-ben, hogy ha egy-két csatorna helyét megváltoztatja a szolgáltató nem tudtam csak arra az egyre keresni, hanem minden csatornát újra keresett és sorba rakja.
Ez azért baj, mert utána a kb 40 csatornát újra ízlsé szerint sorba rakni elég macera. Ilyen szoftver szintű változás nincs a 8113-ban? Egyáltalán jobb lett valamiben? ( érzékenység, usb lejátszó stb)Vagy az olcsóbb kütyük közül van még valami ami jó vétel és jobb lehet mint a strong? Elég sokfélét láttam, de most nem emlékszem milyenek voltak még.
Kár hogy nem lehet kipróbálni ezeket valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest