- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybeni
újonc
Sziasztok!
A jól kivesézett DVB-C tunerrel kapcsolatban lenne kérdésem. Van egy Funai led tv, amibe nincs beépítve a DVB-C tuner, és a helyi kábeltv szolgáltató biztosítja az adást. Na most ugye ahhoz, hogy HD-t tudjunk fogni be kellett szerezni a tunert, ami nálam a synaps chd 3100 M lett. Hozzálőttem a tvhez, ahogy azt kell (coax a helyére, táp értelemszerűen, és HDMI-vel kötöttem össze a tv-vel). Szép a képe meg minden, de csak 16 csatornát talál meg, és egyik sem HD belőle, holott lennie kéne minimum 46 csatornának a szolgáltató honlapja szerint. Minden beállítást próbáltam már, de kezd elfogyni a türelmem. Valaki tudna valamit tanácsolni?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Filmvilág
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Bluetooth hangszórók
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest