Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybeni
újonc
válasz
Kernel
üzenetére
Az a helyzet, hogy 2013. december 20. körülig rendesen jött a hd, M1 M2 Duna Duna World stb, de egyszer csak eltűnt az összes hd, maradtak az sd csatornák. A kábeltévénél azt mondták, hogy dvbc-re állítsuk át a hangolást, ebből most itt tartunk a set top boxnál, és ilyet kézzel sem tudok sajnos hangolni az STB-n, hogy 215,25; 562,00 és 570,00 MHz. Frekvenciánál egy 6 jegyű számot lehet variálni tizedes nélkül stb. Már az összes menüpontot legalább csitrilliárdszor átnéztem, de semmi.
Köszi az igyekvéseteket, értékelem! -
nagybeni
újonc
Sziasztok!
A jól kivesézett DVB-C tunerrel kapcsolatban lenne kérdésem. Van egy Funai led tv, amibe nincs beépítve a DVB-C tuner, és a helyi kábeltv szolgáltató biztosítja az adást. Na most ugye ahhoz, hogy HD-t tudjunk fogni be kellett szerezni a tunert, ami nálam a synaps chd 3100 M lett. Hozzálőttem a tvhez, ahogy azt kell (coax a helyére, táp értelemszerűen, és HDMI-vel kötöttem össze a tv-vel). Szép a képe meg minden, de csak 16 csatornát talál meg, és egyik sem HD belőle, holott lennie kéne minimum 46 csatornának a szolgáltató honlapja szerint. Minden beállítást próbáltam már, de kezd elfogyni a türelmem. Valaki tudna valamit tanácsolni?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
na nem baj, holnap kihívok egy szakit, hátha tud vele valamit kezdeni, ha nem akkor megy vissza az m3digital-hoz. Azért köszi a választ!