Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Átállok földi vételre a kábelről, de nem gondoltam, hogy ennyiféle vevő létezik. Sajnos nem ismerem őket, de sokról olyasmit olvasok, hogy boot hibás, állandóan gondok vannak vele, mert lefagynak, ilyesmik. Nem szeretnék én is ilyesmibe belefutni, mert nincs az ablakon kidobni való pénzem.
Tudnátok javasolni egy tökéletesen működő típust?
A paraméterek:
- 10e Ft alatt lehetőleg,
- mpeg4 természetesen,
- MindigTV kártyát tudjon fogadni,
- lehetőleg minél többféle csatlakozó legyen rajta és RF modulátor sem baj ha van,
- nem kell, hogy rögzíteni tudjon és semmi más extrát (esetleg PIP-et nem baj ha tud), csak rendesen működjön és tévét lehessen rajta nézni,
- Bp-en lenne használva (gondolom, ez is számít),
- kis áramfogyasztás lehetőleg.Normális antennát is legyetek szívesek javasolni hozzá, beltérit.
Előre is nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann