Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #11962 üzenetére
...szerintem abban is hiba van, mert a Frekvenciát nem lehet 0-n hagyni
Mit mondjak, ezzel nagyon megleptél, eszemben sem volt, hogy 0-n működne. Szemléltetésnek raktam be a képet, hogy a cikkben leírt "Direct Show" beállítás ne tévesszen meg. A frekvenciát úgy gondoltam, majd úgyis beállítod a vételi körzetnek megfelelően, annyira kézenfekvő.
A két multiplex közötti váltás szerintem nem okozhat gondot, hiszen sejthető, a VLC készítői erre is felkészültek. Csak én asztali vevőt használok, vagyis a VLC-t ilyen célra nem szoktam használni, de más biztosan tudja, hogyan kell a csatornalistát menteni, hogy kényelmesen használható legyen.
Mint ahogy Linuxon is meg tudták oldani, most csak ilyen linket találtam, tehát ezt is csak a példa kedvéért:
Mindjárt ki is próbálom ezt az 1 tuner, de két progi és működik-e
Ha hamarabb érkezem, elmondhattam volna, hogy ez biztosan nem fog működni, mert egy tunert, egy időpillanatban csak egy frekvenciára lehet hangolni. Úgy lehetne elképzelni, mintha lenne egy hagyományos rádió, aminek tekergeted az állomáskeresőjét két adó között, és abból próbálnál kihozni valamit. Nem fog menni. Még akkor sem, ha a program nem foglalná le magának az eszközt kizárólagos használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest