- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11689 üzenetére
Megjött a garizott vevőm, de ezzel is észrevettem egy érdekességet. A nyolcas csatorna hiányát. Ezt más is tapasztalja, vagy csak nálam jelenik meg?
Az első hét csatornára automata kereséskor az ingyenes mindigtv-t teszi. A nyolcas hiányzik, a kilences az infó, utána az extrák és azok után az osztrák csatornák.
Viszont, ha kézzel keresek frekvencia alapján, és először az osztrákokat keresem, akkor simán beteszi valamelyik kinti csatornát a 8-as csatornára.
Ez miért lehet?(#11721) Kernel: A Triax digi 343-at vettem meg, mert a boltban azt mondták, hogy a Synaps AHD 343 teljesen ugyan az, mivel a Triax másolata. De mindkettő egy nagyon jó antenna. A 3 linie pedig az eladó szerint teljesen felesleges lenne nekem Szombathely belterületén, mert bár nagyobb a nyeresége picivel a másik kettőnél, azok is bőségesen elegendőek.
Respect az eladónak és boltnak a boltnak, hogy azt ajánlották, amelyik szerintük nekem a legjobb, nem azt, ami a drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest