- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Felvonás 2.0
Talán van aki még emlékszik itt az 1-2 évvel ezelőtti ámokfutásomra(Diatone GTR90)
PLd. Saccco
Az alienwhoop ZER0-m azóta sem repült, mióta megvettem
"MOSt" viszont a fejembe vettem, hogy ismét nekiállok a racerkedésnek, csak most betartva a "szamárlétrát" , és fokozatosan emelve a géposztályt....kezdetnek szeretném a ZER0-t beüzemelni...
Ebből eredetileg SBUS verziót rendeltem, és mivel ez a kis lap még nem volt PC-re akasztva, így maradt is az rajta...
Ha jól emlékszem így tökéletes is az FRsky-hoz, ezért rendeltem hozzá egy FRsky ultralight xm mini receivert. Ennek a napokban meg kellene hogy érkezzen.
AZ imént pedig a HobbyKIngtől EU raktárból rendeltem meg egy Fehér Taranis QX7-et.
Aksik, és töltő még van a Boldclashtől a szekrényben...
szemüveget később tervezek venni...(MOst inkább a táv és a vevő, valamint a gép(ek) "alap" konfigurálásának megtanulása lenne az elsődleges cél)
Szóval elvileg 10 napon belül ismét összeáll egy papíron rep.képes kis szett,DE....LÖvésem nincs hogyan is kezdek neki a TAranis felkonfigurálásának stb...
Szóval az elkövetkező hetekben szeretnék ismét segítséget kérni majd a mit és hogyan dolgokban....
Írtam volna, hogy lövésem nincs"már", de ez nem lett volna igaz,,,a múltban sem volt meg a tudásom, de most hiszem, hogy másképp állok a dologhoz...Addig is, ha van , vagy született valami igazán jó leírás/video főleg magyar nyelven Taranis Qx7 kezdő beállítás - XM recevier bind és hasonló témakörben...
Azért hálás lennék,ha kaphatnék egy két linket
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest