Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Felvonás 2.0
    Talán van aki még emlékszik itt az 1-2 évvel ezelőtti ámokfutásomra :B (Diatone GTR90)
    PLd. Saccco :R
    Az alienwhoop ZER0-m azóta sem repült, mióta megvettem :B :B
    "MOSt" viszont a fejembe vettem, hogy ismét nekiállok a racerkedésnek, csak most betartva a "szamárlétrát" , és fokozatosan emelve a géposztályt....kezdetnek szeretném a ZER0-t beüzemelni...

Ebből eredetileg SBUS verziót rendeltem, és mivel ez a kis lap még nem volt PC-re akasztva, így maradt is az rajta...
    Ha jól emlékszem így tökéletes is az FRsky-hoz, ezért rendeltem hozzá egy FRsky ultralight xm mini receivert. Ennek a napokban meg kellene hogy érkezzen.
    AZ imént pedig a HobbyKIngtől EU raktárból rendeltem meg egy Fehér Taranis QX7-et.
    Aksik, és töltő még van a Boldclashtől a szekrényben...
    szemüveget később tervezek venni...(MOst inkább a táv és a vevő, valamint a gép(ek) "alap" konfigurálásának megtanulása lenne az elsődleges cél)
    Szóval elvileg 10 napon belül ismét összeáll egy papíron rep.képes kis szett,DE....

LÖvésem nincs hogyan is kezdek neki a TAranis felkonfigurálásának stb...
    Szóval az elkövetkező hetekben szeretnék ismét segítséget kérni majd a mit és hogyan dolgokban....
    Írtam volna, hogy lövésem nincs"már", de ez nem lett volna igaz,,,a múltban sem volt meg a tudásom, de most hiszem, hogy másképp állok a dologhoz...

Addig is, ha van , vagy született valami igazán jó leírás/video főleg magyar nyelven Taranis Qx7 kezdő beállítás - XM recevier bind és hasonló témakörben...
    Azért hálás lennék,ha kaphatnék egy két linket :R

Új hozzászólás Aktív témák