Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
Directors #67520 üzenetére
a "gyari" aksirol.....
ennek a csatlakozoja a JST losi tipusu
(ugye 1Snel lattunk mar JST 1,25 es JST 2.0 is)
nem biztos hogy kabelt kene rajta cserélni mert ki tudja milyen aksikhoz jutsz egyik ilyen 2.0 a masik losi..... 300mah felett mar nem valoszinu az 1.25! nekem van hazilag faszanyos adapteremcsinalj hozza! aksira 2.0 es a gépre Losi.....
valamint nem tudjuk mi a gépen a maximalis befogado meret! de ranézésre a keskeny de hosszukas alsik lesznek a nyerok nem pedig a szelesek de rovidek..... keresgelj minimum 450 maximum 550mah-t... de azt az URUAV-ot NE vedd meg! Tattu/Gaoneng(GNB)/Infinity igen johet! [link] [link] [link] [link] [link]
hajra! rendelo mutato ujad kattingasson serényen az egéren!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest