Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz Preda #674 üzenetére

Ha vicces, akkor nevess jóízűen:)! Egészséges is!
    Őszinte leszek hozzád, ami a sárkányölést illeti - Dakensangot hagyjuk, mert lehet, hogy neked is tetszene, csak még nem próbáltad - én nagyon extrém végletekben gondolkodom... piszkosul nem szeretem mikor néhány halandó akármilyen módszerrel levág egy sárkányt. Még ha öreg, és repülni sem tud már a fenséges dög, akkor sem bírom... valahogy az én képzeletembe nem fér bele. Egy sárkány az sárkány. Két sárkány és lovasa között el tudok képzelni nagy csatát... esetleg nagyobb összeröffenést is az égen, rahedli sárkánnyal... de hogy egy parti a földön akárhogyan is leszedjen egyet, nos én mindig csak ingattam a fejem, akárhol találkoztam ezzel a dologgal. Egy sárkány az egy sárkány. Kis mitugrász halandók hogy jönnek már ahhoz, hogy... szóval érted.
    A széles közönség meg imádja a sárkányölést, már a fogalmat is, mert baromi jól hangzik. Benne is van minden rpg-ben, de kettőnk között maradjon, én nem szeretek semmilyen sárkányt megölni. A sárkányölés olyan nekem, mint kólázni és pattogatott kukoricát majszolni színházban előadás alatt... szentségtörés.

Új hozzászólás Aktív témák