- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
A Comodo nem jelez rá semmit, nézesd meg a virustotal-on.
-
Vistaboy
veterán
Igen, ez sokszor kellemetlen velejárója, ha női karaktert indítasz.

Kellemes egy szép hölgyet irányítani, de amikor fiúknak kell csapni a szelet, az már nem annyira. Egyébként a korábban írt híremben volt egy olyan rész, ahol a férfival is lehetett férfi szexpartnert kérni valamelyik bordélyban (Ha jól emlékszem), úgyhogy akkor nővel is lehet nőt.

-
Qru
MODERÁTOR
Kalapács, véső, stb -vel.

Azért nem kell még leírni, főleg, hogy 3GHz-es E7200-d van. Tesóm alapórajeles E7300-al tolja meg 88GT-vel. Azon is elfutkorászik lazán. Én nem húzom, néztem katt777 tesztjét, alapórajeles és 4GHz-re húzott i7 920-al 0 fps volt a különbség 4870-nél 1600-as felbontáson. Hát jah, nem igazán proci limites a dolog.

Sok szereplő megtudja fektetni, mert AI-t a proci számol pl. Akár egy tömöttebb utcán is lehet gond. De nincs szóval jöhetnek a méretes sárkányok.

-
oxox
addikt
jaja
a menekültek falujába majd beszélgess a "vészmadár" nevü emberkével...a főhadiszállás bejáratánál van bal oldalt....vicces emberke...Ő volt az első akit a "jó...élet/rend" karakterem majdnem kardélre hányt
Qru a regenerálás most jut eszembe neked is megy elég jól....mint ifjú sátán csak úgy növeszted a tagokat vissza
-
Qru
MODERÁTOR
Drow nem az a tipikus játszunk a kutyával karakter az fix. Ja, itt is lehet játszani vele, meg beszélgetni. Bár elég szűk szavú. Nem is értem miért. 
-Zeratul-: Akkor gyógy-poti a keményebb csatákban alapvető kellék.
Am azt vettem észre hogy elég sokat daráltatja a winyómat. Nem értettem miért, elvégre van 6GB ramom. Aztán rájöttem megy a letöltés a háttérben 1,2Mb/sec-el azért darál a kis Samu.

-
oxox
addikt
nekem az tetszett mikor a kutya szellemi kapacitását úgy jellemezte "annyi eszük simán van ezeknek a kutyáknak mint egy adószedónek"
-Zeratul- ez a gyors gyógyulás is nagy marhaság...korábbi játékokban pont az volt a jó, hogy visszamentettem...najó akkor még ez a kis hp elég lesz...."b@sszus" mégse...visszatöltés.
BG-be is csak a sokat emlegetett törpicsekem regenerálta magát mint valami gyik.
kár, hogy nem bg folytatás, és nem lehet áthozni a karakterert, mint egyből a kettőbe -
Departed
őstag
Érdekes, hogy ennyi melót beletesznek, és pont ezen spórolnak...de nem egyedüli a dolog, a Bethesda ugyanezt csinálta az Oblivionban, ami természetesen egészen kíváló játék ettől függetlenül, és hát az ugye FPS nézetű, így nem zavar senkit. Itt meg ugye látszani fog.
De azért az elgondolkodtató, hogy pl. a legjobb MMORPG-k: a WoW, a RoM és az Aion sem spóroltak ilyesmin.
Szóval ennyire kockák lennének a Bioware-es srácok, hogy nem tudják milyen is egy szép hosszú nőies hajkorona
-
Departed
őstag
Már azt hittem nem csak nekem hiányzik a szép hosszú igazi nőies haj a lehetőségek közül
Én amúgy már csináltam három szépen kidolgozott csajt, meg egy csávót, viszont a csajoknak majdnem teljesen egyforma a hajuk, egyforma hosszúból van háromféle nem túl eltérően fésült...vajon lehet majd még változtatni rajtuk a véglegesben, ahova tesznek több lehetőséget?
Amúgy ez legyen a legnagyobb baj, a játék kegyetlenül jó lesz, és nem feltétlenül a hajhosszúság fog érdekelni minket a nagy csaták közben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd csinálok képet
és nem röhög próbáltam nem sértően fogalmazni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)