- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Szerintem nem a karakter editorból kell feltölteni hanem miután megkezdted a játékot akkor játékon belül bejelentkezel az online log rendszerbe és utána. De egy alap karira nem fogsz szerintem semmit kapni valószínűleg játszani kell előbb többet vele.
Csak olyan pause van amit találtál, de nem is értem milyen másikat keresel benne. Bármikor megnyomod a space-t azt megáll nekem tökéletesen jó így. Egyébként meg nem hiszem el, hogy ennyire nem tetszik és előrendelésbe megvetted. Másik meg az, hogy fél óra alatt nem nagyon lehet megítélni egy rpgt. Kb lvl2 vagy semmi skill semmi talent nuku cucc no tequila no party
. Ha javasolhatom a törp városba menny miután redcliffbe mentél ott szerintem elég jól átjön a hangulat.stefi76 Na ezért nem rakok fel magyarítást rpg hez. Olyan dolgokat írnak, hogy azt se tudom magyarul mit jelent. Angolul legalább értem
.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha javasolhatom a törp városba menny miután redcliffbe mentél ott szerintem elég jól átjön a hangulat.
.