Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Inv1sus

addikt

válasz Fooler89 #697 üzenetére

Én nem vagyok oda a hirtelen összeállt magyar csapatokért, nincs semmi összeszokottság, úgy érzem, hogy mindenki próbálja megmutatni a többieknek, hogy ő milyen fasza aztán az eredmény egy nagy loose lesz. De a régóta együtt játszó csapatokat se feltétlenül komálom, mert ha kezdünk vesztésre állni, általában van egy vinnyogó denevér, aki hajtogatja ezt a láma bullshit szöveget "hogy már nem is érdemes játszani" "mindjárt kilépek a f@szba" "ennek semmi értelme". Esetleg még ki is lép. Ennél egy fokkal rosszabb, aki nem vinnyog hanem ugat. EZ ENGEM OLYAN SZINTEN FEL TUD IDEGESÍTENI főleg ha az egész csapat már csak muszájból játszik, legszívesebben belelőném ilyenkor őket a Tiszába.

Ennek ellenére szerencsére megismertem egy magyar csapatot, akik tényleg jól játszanak és semmilyen probléma nincs velük. Ha vesztésre is állunk, akkor se adjuk fel, nem kezdünk el sírni. Rengetegszer fordítottunk már meg olyan játékot, ahol két oldalunkat beverték, illetve nyertünk több olyat, ahol az ellenség kétszer többet ölt, mint mi.

Valahányszor írják, hogy "össze kellene egy magyar csapatot hozni", mindig az ugrik be, hogy nem fog összejönni hasonló kaliberű, mint a második bekezdésemben taglalt csapat.

Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyedüli, aki olyan csapat után ácsíngózik, ahol okosak vannak, nincsenek idegbetegek és a legrosszabb esetben is végsőkig játszanak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés