Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
Én nem vagyok oda a hirtelen összeállt magyar csapatokért, nincs semmi összeszokottság, úgy érzem, hogy mindenki próbálja megmutatni a többieknek, hogy ő milyen fasza aztán az eredmény egy nagy loose lesz. De a régóta együtt játszó csapatokat se feltétlenül komálom, mert ha kezdünk vesztésre állni, általában van egy vinnyogó denevér, aki hajtogatja ezt a láma bullshit szöveget "hogy már nem is érdemes játszani" "mindjárt kilépek a f@szba" "ennek semmi értelme". Esetleg még ki is lép. Ennél egy fokkal rosszabb, aki nem vinnyog hanem ugat. EZ ENGEM OLYAN SZINTEN FEL TUD IDEGESÍTENI főleg ha az egész csapat már csak muszájból játszik, legszívesebben belelőném ilyenkor őket a Tiszába.
Ennek ellenére szerencsére megismertem egy magyar csapatot, akik tényleg jól játszanak és semmilyen probléma nincs velük. Ha vesztésre is állunk, akkor se adjuk fel, nem kezdünk el sírni. Rengetegszer fordítottunk már meg olyan játékot, ahol két oldalunkat beverték, illetve nyertünk több olyat, ahol az ellenség kétszer többet ölt, mint mi.
Valahányszor írják, hogy "össze kellene egy magyar csapatot hozni", mindig az ugrik be, hogy nem fog összejönni hasonló kaliberű, mint a második bekezdésemben taglalt csapat.
Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyedüli, aki olyan csapat után ácsíngózik, ahol okosak vannak, nincsenek idegbetegek és a legrosszabb esetben is végsőkig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest