- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
A DJI-hoz nagyon közelálló forrásból tudom, hogy a DJI nem tilt gépeket lopás miatt....ahhoz nagyon nagy dolognak kell történni és sok gépnek kell eltünni, (mint egyszer volt talán hogy mini2-ket
loptak el egy vagonnal/kamionnal) hogy a széria számok alapján tiltogassanak...
Hiába rendőrségi feljelentés stb...Amikor a saját mini3pro-mat vettem, fóliás dobozban újonnan elképesztően olcsón hirdetésből, akkor bennem is élt ez a para, és egy volt partnert hívtam fel akkor, hogy tudna e segíteni leinformálni a gépet, mert hát mi lesz ha nem tudom aktiválni mert lopott...
Ekkor mondta el azt, hogy ez sajnos nem így megy...#9663.mf
Szerintem megkapod 2héten belül...A care-ben leadott gépekkel mindig nagyon tartják a határidőt...baromi gyorsak voltak eddig mindíg
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
loptak el egy vagonnal/kamionnal) hogy a széria számok alapján tiltogassanak...