Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz .mf #9653 üzenetére

Parancsolj;
    [link]
    A dji szervizel is. Ha neked kell a zsebedbe nyúlni, és valóban "csak" gimbal+kamera+egy kar a hibája az kb 65.000.- forintnyi euroba fog neked kerülni..
    "Örülj neki", mert a phantom4 szériához csak a kamera+gimbal combot lehetett 130-150.000.- forint környékén megvenni.

A leírtak után kötve hiszem,hogy van care a gépen,hiszen akkor az eladó az elintézte volna...
    Ha lenne care akkor a toreskarbol adódó csere 75€ lenne, és új gépet kapnál.

Most ha megjavíttatod a dji-al, valszeg kothetsz rá care-t mikor visszakapod.
    A párosítást szeretném azt gondolni csak tapasztalatlansag miatt nem megy...

Itthoni "foglalkozunk dji gépek javításával" cégek sem működnek sokkal olcsóbban,mint a dji..
    Ha már tanulopenzt fizetsz ezért a gepert, azt szerintem nekik fizess ,és jó kezekbol kapod vissza.
    Ja ráadásul a care-ben intézett szervíz,és "beküldési" cím Magyarországon van. pontosan most nem ugrik be ,de amikor küldik a futár címkét (UPS) , azt hiszem Szombathely...
    Hétfőn leadod a UPS -hez pénteken kapod postán a cserét...
    Ha express szolgáltatást választasz care-ben , bejelentéstol számított 2napon belül nálad az új gépet, csak addig míg vissza nem küldöd a régit zárolják a szamladon egy gép árát.(érthető)
    A dji chat is nekem eddig tökéletes volt kedvesek és segítőkészek,minden kérdésemre tudtak válaszolni...

Olvasd át a support oldalt figyelmesen, szerintem te is sok mindent ki tudsz deríteni magadtól (város volt e a gép, van e rá care stb) de a chat is mindenre válaszol ;)

Új hozzászólás Aktív témák