Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TOMKTOM
üzenetére
Mondjuk az A2 vizsga meteo-fetisiszta részeit azért nyugodtan kurtíthatnák kicsit. Nyáron megcsináltam én is, de messze a legidegesítőbb része ez volt a felkészülési folyamatnak. Elsőfajú hidegfront, turbulencia, és társai... a zacskóm ki volt már az egésszel a végére. Oké, kell meteo is, de sem az aránya, sem a kérdések relevanciája nem megfelelő szerintem. Olyan légköri események, folyamatok ismerete is az anyag részét képezik, amelyekkel egyszerű drónpilóta az életben nem fog a repülése során találkozni. A tananyag többi részével semmi gondom nem akadt, mert hasznos és gyakorlati tudást adott, és simán levizsgáztam elsőre belőle. Persze lehetett volna online, mint ahogy lazán vizsgázol Microsoft anyagból is a világ másik végéről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest