- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Ma megreptettem az Airt komolyabban, nem csak az udvaron beginner módban. Az van, hogy a Bükkben élek , legközelebb negyed órányira egy kis tisztás volt, párezer négyzetméter, körülötte erdő. Hatótáv így kb 200 méter, utána eldobta a jelet és rth. Nem gondoltam volna, hogy a fák is így leárnyékolják. Majd jövő héten a Hernád -völgyben is megreptettem egy fennsíkról, ott meglátjuk mit tud. Repülési idő 15 perc nagyon max, szélcsendben. Az adatlap szerinti 21 percet nem tudom hogy sikerült összehozni. Kell még egy akksi, a töltőre úgy is ráfér, mert négy hely van ott. Amúgy tetszik nagyon. Okos kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- LED világítás a lakásban
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Roborock S5 Max
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest