Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Köszi a gondolatokat
. Használt lesz, mert alku nélkül is komoly az árelőny az új gépekhez képest. Utánanézek, mennyire bonyi "felnyitni a motorháztetőt": az elektronikára ránézve egy perc alatt meg tudom, mondani, hogy fürdették-e, van-e valami belső sérülés...Amúgy én a németajkú piacon mozgok, alapvetően 2féle hirdetést látok: egy, aki bolti áron hirdeti a 2éves, ezerórát repült madarát leharcolt akksikkal "merthát 2000EUR-ért vette anno", a normálisabbak viszont értelmes, 30% körüli kedvezménnyel adják a 4-6 hónapot futott, garis drónjukat.
Alternatív lehetőségként gondolkodtam az olcsóbb P4 Advanced-en, de sztem kell nekem az az 5.8GHz-es kommunikáció, nem szeretném, ha a környező wifi-jelek bezavarnának a vezérlésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- World of Tanks - MMO
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- GL.iNet OFF topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Használt lesz, mert alku nélkül is komoly az árelőny az új gépekhez képest. Utánanézek, mennyire bonyi "felnyitni a motorháztetőt": az elektronikára ránézve egy perc alatt meg tudom, mondani, hogy fürdették-e, van-e valami belső sérülés...