- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
Hmmmm.... nehezen alakul a barátság a Mini és köztem.
Ma estefele -még azért jócskán világosban- repítettem egyet. Valahogy már a kezdet is döcögősen ment. Felettem lebegve 30 méter magasan erős interferencia üzeneteket dobált. A kép is szaggatott. Kicsit odébb "toltam", hogy az antennák kedvezőbb helyzetben legyenek de lényegi javulás nem volt. Aztán feltoltam 50 méterre és látszólag jó lett. Elindultam vele az előzőnapi 1500 méteres táv vonalán de 90 méter magasan erős szélre panaszkodott. Lejjebb hoztam 60 méterre és távolodtam. 600 pár méternél gyors interferencia üzeneteket követően elvesztette a kapcsolatot a távirányítóval
Aztán visszajött, de gyakorlatilag azonnal újra elment. Persze aktiválódott az RTH, de azért nem vagyok maradéktalanul boldog. Értem én, hogy annak is örülni kell, hogy a kapcsolat magától helyreállt ahogy közelebb jött és nem kellett semmit ki/be kapcsolgatnom, de azért 600 méter! A Mavic ilyet még sose csinált. Nem beszélve az Inspiréről de még a P2 is stabilabbnak tűnik.
Szóval jó ez a mini, de alapvetően látótávolságban.... legalábbis eddig így érzem. (még a zárt teres dolgot is tesztelnem kell, mert az se felhőtlen, ahogy azt már írtam)
Még annyit, hogy a gépen és a távirányítón az eredeti FW van. Írja ugyan az app, hogy a távirányítóhoz elérhető új FW, de nem ragaszkodok én ahhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- PlayStation 5
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán visszajött, de gyakorlatilag azonnal újra elment. Persze aktiválódott az RTH, de azért nem vagyok maradéktalanul boldog. Értem én, hogy annak is örülni kell, hogy a kapcsolat magától helyreállt ahogy közelebb jött és nem kellett semmit ki/be kapcsolgatnom, de azért 600 méter! A Mavic ilyet még sose csinált. Nem beszélve az Inspiréről de még a P2 is stabilabbnak tűnik.