Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz NvidiaRTX #6900 üzenetére

Nagyon sok ember paranoid (erről tesz is rendesen a puhosgyurcsány és a csapata) és azokat zavarja a drón. Én még tavasszal repültem egy barátomnak egy demót még az Inspire-el a falu felett (elől brutál erős fehér ikerlámpás keresőfény, hátul piros-kék stroboszkóp, baromi hangos kevlár rotorok, akár egy repülő rendőrautó sportkipufogóval!!) Fel is háborodott a falunépe a fosbúkon, hogy megfigyeli a kormány az embereket, a koronavíruskarantén alatt. Aztán megnyugtatgattam az embereket, hogy 50-70 m magasról sz@r sem látszik a felvételen, nemhogy a szeméremdomjuk görbülete (vagy mittudomén mire szégyenlősek) Egy a lényeg, hogy azért meg lehet beszélni a közösséggel. Most már úgy ismernek, hogy a drónos és volt már, hogy hívtak tehenet megkeresni (meglett) meg lefotózni eladó ingatlant is. Annak is nagyon örültek, mikor a falu fergeteges búcsúját is megörökítettem nappal és este is:

(elnézést a minőségért, de a fosbúkos feltöltést raktam fel most ide)

Ami a lényeg, hogy helyben kis közösségben meg lehet beszélni, a dolgokat, nem mondanám, hogy (csak) az irigység beszél az emberekből (szerencsére) inkább valami ösztönszerű dolog ami az ismeretlentől való félelemre vezethető vissza.
    Ha azt mondtam volna valakinek 20 éve, hogy hogy 20 év múlva MINDIG pontosan fogják majd tudni, hogy merre jársz, mit beszélsz, mire vágysz, mit láttál ami fontos neked, akkor tuti kiröhögnek. Pedig azzal, hogy okostelefont (okos-eszközt) hordunk magunknál, kb olyan mintha egy világítótornyot dugnánk a seggünkbe és pucsítva rohangálnánk az éjszakában :D :D :D én mindig csak ennyit szoktam hozzáfűzni ahhoz amikor egy dilettáns pampog nekem a drónos kémkedésről... :D

Új hozzászólás Aktív témák