Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nagyon sok ember paranoid (erről tesz is rendesen a puhosgyurcsány és a csapata) és azokat zavarja a drón. Én még tavasszal repültem egy barátomnak egy demót még az Inspire-el a falu felett (elől brutál erős fehér ikerlámpás keresőfény, hátul piros-kék stroboszkóp, baromi hangos kevlár rotorok, akár egy repülő rendőrautó sportkipufogóval!!) Fel is háborodott a falunépe a fosbúkon, hogy megfigyeli a kormány az embereket, a koronavíruskarantén alatt. Aztán megnyugtatgattam az embereket, hogy 50-70 m magasról sz@r sem látszik a felvételen, nemhogy a szeméremdomjuk görbülete (vagy mittudomén mire szégyenlősek) Egy a lényeg, hogy azért meg lehet beszélni a közösséggel. Most már úgy ismernek, hogy a drónos és volt már, hogy hívtak tehenet megkeresni (meglett) meg lefotózni eladó ingatlant is. Annak is nagyon örültek, mikor a falu
fergetegesbúcsúját is megörökítettem nappal és este is:
(elnézést a minőségért, de a fosbúkos feltöltést raktam fel most ide)Ami a lényeg, hogy helyben kis közösségben meg lehet beszélni, a dolgokat, nem mondanám, hogy (csak) az irigység beszél az emberekből (szerencsére) inkább valami ösztönszerű dolog ami az ismeretlentől való félelemre vezethető vissza.
Ha azt mondtam volna valakinek 20 éve, hogy hogy 20 év múlva MINDIG pontosan fogják majd tudni, hogy merre jársz, mit beszélsz, mire vágysz, mit láttál ami fontos neked, akkor tuti kiröhögnek. Pedig azzal, hogy okostelefont (okos-eszközt) hordunk magunknál, kb olyan mintha egy világítótornyot dugnánk a seggünkbe és pucsítva rohangálnánk az éjszakában
én mindig csak ennyit szoktam hozzáfűzni ahhoz amikor egy dilettáns pampog nekem a drónos kémkedésről...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cyberpunk 2077
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest