Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Véget ért ezt a kálvária és elég hamar. Köszönet a boltnak is, hogy elállással együtt kezelte az új megrendelést, így tulajképp csak drón csere volt. Rosszat vittem, újat hoztam.
Support annyit írt vissza, hogy hardverhiba, cserélni kell, magyar szervíz okot nem írt, csak hogy ők nem tudnak mit kezdeni ezzel, tehát elállás (és csere).Így is lett. Tegnap hoztam el, már repültem vele pár akksit, hát tényleg stailabb, mint a Mini. És szinte alig hangosabb, aminek külön örülök!
Ellenben a Fly app.-ban a GPS beállításoknál nálatok is csak Auto van? Néztem korábbi videót (tehát korábbi firmwear), ott lehet Manual-t is állítani.
Ezt mondjuk nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest