Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Lehet én csak magamból indultam ki. Nekem egy a dji shopból vásárolt refurbished Mavic pro volt az első rendes gépem és személy szerint jó szolgálatot tettek az alsó, első szenzorok az elején.
Hozzátartozik nem vagyok egy állat aki azonnal rángatja a drónt a levegőben. Volt időm és kedvem tanulni ami ma is ugyanúgy megvan mint pár éve.
Ellenben volt (van) ocsó kinai drónom is ami a szekrényben pihen (kidobásra vár) sajnos kínkeserves azzal bármit is csinálni mert rendes repülésre gyakorlatilag alkalmatlan eszköz ellenben olcsó
De ha ezt adnám egy full kezdő kezébe tuti elmenne még az életkedve is......
Én úgy vagyok vele ha megvan a kellő érdeklődés, intelligencia és a tanulási kedv mindenképp érdemes valami rendes géppel kezdeni. De ez az én meglátásom és igazad is van mert ha pl, a neten youtube, fb...etc. az ember megnézi mennyi "állat" is van aki töri-zúzza a drónt valóban elgondolkodik az ember nem-e inkább csapkodós lepkét kéne a kezébe adni és nem pedig egy quadcopter-t.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Óra topik
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest