- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Lehet én csak magamból indultam ki. Nekem egy a dji shopból vásárolt refurbished Mavic pro volt az első rendes gépem és személy szerint jó szolgálatot tettek az alsó, első szenzorok az elején.
Hozzátartozik nem vagyok egy állat aki azonnal rángatja a drónt a levegőben. Volt időm és kedvem tanulni ami ma is ugyanúgy megvan mint pár éve.
Ellenben volt (van) ocsó kinai drónom is ami a szekrényben pihen (kidobásra vár) sajnos kínkeserves azzal bármit is csinálni mert rendes repülésre gyakorlatilag alkalmatlan eszköz ellenben olcsó
De ha ezt adnám egy full kezdő kezébe tuti elmenne még az életkedve is......
Én úgy vagyok vele ha megvan a kellő érdeklődés, intelligencia és a tanulási kedv mindenképp érdemes valami rendes géppel kezdeni. De ez az én meglátásom és igazad is van mert ha pl, a neten youtube, fb...etc. az ember megnézi mennyi "állat" is van aki töri-zúzza a drónt valóban elgondolkodik az ember nem-e inkább csapkodós lepkét kéne a kezébe adni és nem pedig egy quadcopter-t.....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest