Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
"Viszont! Szenzorok nem lévén én kezdőknek nem ajánlom a mini.t és a dji care kötése erőssen javasolt."
Mivel nincsen rajta szenzor ezért nem ajánlod, inkább vegyen egyből 300k-ért egy drónt amin van szenzor? Egy kezdő?
A szenzor mióta garantál bármit is? Ugyan úgy neki lehet csapni a fának mint a Mini-t, max az esély kisebb rá.De, hogy cáfoljam saját magamat kezdő is vehet akár Inspire-t is ugyan is az összes DJI drón irányítása ugyan az (alapbeállításban) szóval tök mind1, hogy mivel kezd.
Egy a lényeg, nagy nyílt ember és épület mentes övezetben kezdje el a tanulást.
Ha meg már az alapok meg vannak mehet fák közé ahol az elkerülést gyakorolja.
Én Phantom 3 Standard-al kezdtem és hírből sem ismerte a szenzorokat még is megtanultam vele repdesni úgy, hogy én kapásból a faluban a kertben szálltam fel és meg sem álltam jelvesztésig. (450 méter volt)
Még az ár sem mérvadó itt amúgy mert egy régi használt Inspire 1 kb annyiba kerül mint egy új Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs