- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Szerintem) prózaibb ennél a helyzet: adott terméknek van egy fejlesztőcsapata a cégen belül, aztán azok "húznak" valamerre, csupán szakmai szempontból vagy hozzáértésből adódóan. Sokáig pl. ordított a GO 4 appról, hogy ios-on folyik a main fejlesztés, aztán átportolják androidra (ezért is terjedt el az a nézet, hogy érdemesebb ios eszközzel repülni). Az utóbbi időben ez a dolog szerintem eléggé elhalványult. Bár én csak a fórumokban meg FB csoportoban látott rinyálásokból (illetve nem rinyálásokból) veszem le, ios-al használom én is a Mavicet. Szóval manapság alig látok már erre általános panaszt, míg mondjuk 0.5-1 éve simán érzékelhető volt a dolog.
De ez ugye csak az alkalmazás, az OS ami a vason fut náluk, az teljesen más kérdés. Sok opció nincs, lehet Linux meg Android (szóval Linux meg Linux
), nyilván az ios lehetetlen, valami windows embedded eléggé baklövés lenne, az egyéb beágyazott/iot-s os-ekkel meg megint csak több a szívás mint a haszon, ráadásul drágák is. Így aztán kézenfekvő a Linux, azon belül meg ízlés és management kérdése hogy az Android mellett teszik e le a voksot vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nyilván az ios lehetetlen, valami windows embedded eléggé baklövés lenne, az egyéb beágyazott/iot-s os-ekkel meg megint csak több a szívás mint a haszon, ráadásul drágák is. Így aztán kézenfekvő a Linux, azon belül meg ízlés és management kérdése hogy az Android mellett teszik e le a voksot vagy sem.