- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy hulladék, nekem a gyári is beszart, aztán kaptam egy másikat gariban, és az is. FB csoportban is rengeteg a panasz, már az a default mondás, hogy használd a Mavicet a táv USB A aljzatán (ott ugye van, Sparknál sajnos nincs) a telefon lightning kábelével. Én is így szoktam amúgy, nem fogok ezzel a túlárazott izével kísérletezgetni, "vagy jó lesz, vagy nem" alapon, azóta nincs is gondom.
Viszont sajnos azért egyértelműen nem mondható ki, hogy a táv vagy a kábel e a hibás ezekben az esetekben, illetve nekem van egy 3. elméletem: a lightning csati ugye nem egyszerű állat, aktív elektronika dolgozik benne, mcu-val, saját firmware-el, ráadásul licencelni is kell. Lehet hogy csak a DJI nem tudta megugrani, hogy jó minőségben implementálja (vagy a kábel vagy az aljzat oldalán). De ez csak feltételezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest