Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"csak mert betartja ezt a hulye szabalyt."
Azért ne köpjük már le azokat, aki a szabályok szerint játszanak. Pont emiatt a mentalitás miatt mennek az emberek 50-es táblánál 70-nel, 90-es táblánál meg 110-zel. Meeenekemnemongyyyyamegsenki', ugyebár.
A szabály - bármekkora f@szság is - szabály. Ha másra nem, arra éppen elég, hogy a köcsög szomszédod felnyomjon, és ha végül kijön a yard, legyen miért pampognia. Megtörtént eset, igaz, nem velem, de a második alkalom után megkínálták a kollégát egy elkobzással. Cserébe, ha van engedélyed, akkor kirakod a papírt az érdeklődőnek, és bekaphatja. Mindenki.
Nem vitatom, totál életszerűtlen az egész. Én is most igényeltem először légteret, agyf@sz az egész, de nem szeretem, ha tilosban járok, egyszerűen nem tetszik az érzés. Ettől nem vagyok jobb vagy rosszabb azoknál, akik nem így tolják (én sem mindig kértem), de azért azt ne vitassuk már, hogy jelenleg ez a szabály. Ezt kell "szeretni".
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Chrome
- OLED TV topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest