Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Azért csak leírom, hogy mindez a tapasztalat úgy jött létre, hogy 2*-3* rantottam be gépeket ugyanígy susnyásba meló közben mint te, csak én sport módban, amikor ugye off a védelem...
vitte majdnem el szélvihar a kis Duna fölött hegyek között a túloldalra úgy ,hogy komoly gépészkedés volt, mire sikerült vissza hozni,a gépet de a végén kézben landolt sérülés nélkül...Ott tapasztaltam meg, hogy a phantom ereje is kevés olykor, hiába húzom lefelé a gépet, majdnem olyan mintha betonon akarnám "lefelé erőltetni", mert olyan szél tolja fölfelé, hogy nem jön le....
Amikor a környéken egyetlen kbsztt kábelnek sikerült úgy nekirepülni, hogy közben úgy figyeltem, hogy annál jobban nem lehet....
EZek az elmúlt pár év alatt hébe-hóba összejött balesetek, vagy baleset nélkül végződött megélt tapasztalatok...
Hál'isten volt olyan is, amikor a 3 napos meló első napjának első repülésénél hiába mértem ki az akácos feletti legalacsonyabb repülési magasságot, sport módban hátrafelé húzva(azért kell ez , mert sajnos előre a phantomnál bele lóg a rotor a képbe
szélben sport módban főleg) mégis magasságot vesztett a gép, és az akácosban kötött ki....
Baromi mérges voltam, hogy ugrott a meló, de sérülés nélkül meguszta a phantom...
Miért emlékezetes ezen kívül ez az eset? Mert egy kbsztt. méhészet kellős közepén zuhant a gép a kaptárak mellett...
El elehet képzelni milyen volt a gépmentés részemről, adó vevőt hagytam el, mert úgy futottam a szürke méhfelhő elől a phantommal a kezemben , közben rettegve hogy ne jöjjön még egy versenyautó is, ami elgázol a pcsába....
MInd-mind tanított valamire...ami mára tapasztalattá egyesült...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szélben sport módban főleg) mégis magasságot vesztett a gép, és az akácosban kötött ki....