Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
"rotor" gondolom a "motor" elírása volt, hiszen a rotor, vagy rotorlapát itt quadkopteres körökben a proppeler...
De ez mindegy is. A lényeg, hogy ne legyél elkeseredve...
Saját példámból, kiindulva így utólag visszagondolva sokkal több lettem minden balesetem után...Félre értés ne essék, nem önszopás , és pont ugyanannyira amatőrnek érzem magam ma is, de mégis sokkal magabiztosabban repülök.
Tudom mikor milyen körülmények között szállhatok fel és repülhetek, akár giga szélben amikor más már nem tenné, de azt is tudom mikor kell nemet mondani. AZ első p4-em váztörését, majd szervízeltetését, egy katasztrófának éltem meg...ma már tapasztalatnak...
Fogd fel te is így, vedd meg cseréld ki, esetleg csináltasd meg és repülj tovább
Ráadásul olcsón megúsztad
(#5749) AuraSync :
Szerintem "sima" P4 vagy Advenced, mert hátrafelé nem fogta meg az elektronika, (és nem sport módban volt ), plusz a rotor sem "pro"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Ajkai ólomkristály
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest