Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyértelmű nekem is (nem vagyok nagy szaki), hogy ez egy jól sikerült darab lett.
Bár én nem cserélem le a régi air-t, hiszen korábban már letettem a M2P-ról is (nem használnám ki), de ha kéne vennem most egy gépet, akkor én is ezt venném. Csak az a bunkó kinézetű táv...Elhiszem, hogy kényelmes, de akkor is hülyén néz ki és elég szép helyet foglal el egy kisebb táskában. Plusz kiderült, hogy annyira mégsem praktikus, még egy kisebb tabletet sem lehet beletenni ahogy korábban gondolta az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Carly autó hibakód olvasó
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár én nem cserélem le a régi air-t, hiszen korábban már letettem a M2P-ról is (nem használnám ki), de ha kéne vennem most egy gépet, akkor én is ezt venném. Csak az a bunkó kinézetű táv...Elhiszem, hogy kényelmes, de akkor is hülyén néz ki és elég szép helyet foglal el egy kisebb táskában. Plusz kiderült, hogy annyira mégsem praktikus, még egy kisebb tabletet sem lehet beletenni ahogy korábban gondolta az ember.