- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Offba rakom, mert bár DJI, nem olvastam még itt Osmo-s, hozzászólást a sajátomon kívül...

Múltkor szóba hoztam, jó kis cucc, azóta többet próbálgattam, nekem nagyon bejön...
Az aksija ennek is cca. 30percet tud...ami azért nem túl acélos...Viszont.....találtam hozzá egy ilyen szettet
15 nappal ezelőtt rendeltem...
MOst jött meg...
Fenomenális....A Phantom aksit ezzel ráakasztom az Osmora...az aksit az ember bedobja egy derékra akasztható bármilyen tartóba, és órákon keresztül mehet a "városnézés",,,vagy a bármi....
"Tökötös"
Egy Osmo aksi árából(kicsi tulzással) meg lehet venni ezt a szettet....zseniális....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nyomtató topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- PayPal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs