Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Van konkrétan olyan topiclakó, akinek van tapasztalata Phantom 3 Standard-ről Spark-ra, de inkább Mavic Air-re váltva?
Én is eladtam a P3S-t, Mavic Air-t vennék, és nem repülnék messzire, de azt azért szeretném, ha azt a szintet hozná (de inkább többet), mint a P3S-em az 1,7,5 (asszem) stabil firmware-rel.
Ennyi pénzt kiadnék, akkor fontos lenne, hogy stabilabb kapcsolat legyen a táv és a madár közt, a video downlink de nehezen találni olyan tesztet, ahol konkrétan ezeket hasonlítják össze.Előre is köszönöm, ha valakinek van tapasztalata és megosztja velem.
A Spark-ot elvetettem a gimbal miatt, a repülési távolság miatt, de már magam sem tudom volt e értelme az ARS üzlet megnyitói akcióját szkippelni'.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest