Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz tirszin #3596 üzenetére

Du-Bro volt nekem, nagyon pöpec kis cucc volt. Próbálgattam csavarhúzóval én is, de annyira nem vált be ez a megoldás. Szerencsére amúgy nagyon nagy eltérések nem voltak, elég volt vizes papírral megcsiszolni egy nagyon picit, így annyira nem vékonyodott el hogy gond legyen belőle, de mellette jó lett a végeredmény.
    Talán 1x volt hogy egy kis picit szigszalag kellett rá olyan szinten el volt cseszve a prop. Hát igen, voltak akkoriban érdekes dolgok, de most már nem nagyon foglalkozik ezzel senki, kevés ember fordít erre figyelmet.
    Mini propján végighúznám 1x a vizes papírt aztán vége is lenne, olyan kis vékonyka. :D Phantom propok azért jobbak voltak ebből a szempontból. Bár azóta a vezérlők jobbak lettek, akár 1 prop elvesztését is ki tudják ellensúlyozni hogy ne zuhanjon le. Legalábbis Phantom-nál találkoztam ilyennel.

KillHates
    Nagyon frankó lehet Inspire méretű géppel repülni, majd ha egyszer sok pénzem lesz akkor veszek I2-t. :D
    Karbon még érzékenyebb a balanszolásra mint a sima műanyag, mert ugye merevebb, ezért jobban kiütközik ha valami nem okés a propokkal. Amúgy nagyon durva sérüléseket tudnak okozni, szóval vigyázz nagyon, minden repülés után nézd meg hogy nincs-e repedés esetleg a propelleren! Vagy legalábbis a legelső pár használatnál mindenképpen ellenőrizd le.
    Láttam Trex600 propot elszállni a nagy terhelés miatt, majd beszartam olyat robbant!!! Szerencsére a darabja senkit sem talált el. :)

Új hozzászólás Aktív témák