Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
kisbancsa
üzenetére
Szerintem arra értette, hogy a Mavic nem hülyebiztos drón
Sőt, hülyebiztos drónról én nem is tudok, talán a kis, szobában reptethető párcentis játékszerek azok, de még azok is képesek sérülést okozni..Mavic meg képes elrepülni. User error ez pl legtöbbször, de vannak olyan apróságok, amikre az ember nem is gondol és nem bizony nem mindig user error. Pl. ha nyomsz egy RTH-t neki, mer az akku már kimúlóban van, viszont épp napfelkelte van (vagy épp roppant erősen süt a napocska) és irányban pontosan a hátad mögött történik mindez (a drón meg ugye pont feléd jönne haza), az obstacle avoidance cucc meghülyül tőle és a napocskát bizony tereptárgynak fogja látni.. a következményt nem kell leírni.
A tanácsom tényleg az, hogy nagy, sík terep, fák, minden nélkül és korlátozd le a távolságot, magasságot, sebességet, úgy repülj. Nem gáz, hogy kezdő vagy, Maviccal még én is az vagyok (kb 5x küldtem fel). Egyelőre félek is tőle, mert nem tűnik annyira üzembiztosnak, mint az előző drónom.
Konkrétan legutóbb elveszítette a műhódak jelét a levegőben és pont este engedtem fel.. nem mondom, hogy városban, de az ellenkezőjét sem
Egyszer csak elkezdett driftelni, sodródni a széllel és éjszaka nem olyan egyszerű megállapítani, hogy merre van az előre-hátra. Én voltam hülye, persze. Szerencsére eszembejutott, hogy a terasz villanykapcsolójára rátenyereljek és az élőképen kiszúrtam a lámpám villódzását a sötétben. De addig rendesen leizzadtam, a kezdeti 200m-ről elsodródott addigra kb 600m-re.. és már kezdett reklamálni, hogy jelvesztés. Ja igen, a szelet NAGYON nem szereti a cucc. Jaigen, ez is user error volt, részemről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt, hülyebiztos drónról én nem is tudok, talán a kis, szobában reptethető párcentis játékszerek azok, de még azok is képesek sérülést okozni..