Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #31241 üzenetére
Megpróbálom, hátha sikerül index képpel. (Bocs, hogy itt próbálkozom )
Úgy néz ki, hogy pár szerkesztgetés után csak sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
kricsi81
senior tag
válasz bigmasterg #31252 üzenetére
Van próba topik, ha próbálgatni szeretnéd a dolgokat
Bérlés: Hát igen, a kaucióval elég felejtős...
De aki asszisztenciával kéri (vidékre utiköltség 70ft/km), annak nem kell fizetnie kauciót, és úgy pl az 5D II egy órára 3500ft... az nem olyan vészes, ha mondjuk valakinek egy fotózás alkalmával szüksége van a 21megapixelre. Nem?
(+jön asszisztencia, ha valamit nem találsz a menüben stb, de nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne a kezelése, hogy fél óra alatt nem lehet az alap dolgokat (záridő, rekesz, ISO, pár apróság) kitapasztalni (persze profin megtanulni használni egy vázat fél óra alatt nem lehet, de most nem is erről van szó).kovacsrichard.hu
-
pdave
aktív tag
válasz bigmasterg #31444 üzenetére
jó kép, nekem tetszik a színvilága, viszont a nagy kiégés eléggé elrontja az összképet, mert elvonja a tekintetet a témáról, valamint egy szűkebb vágás talán jobban kiemelné az embert
(#31445) forceberg: penge lett, szép éles!
(#31447) Rubbi: teljesen egyetértek nesával
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
pdave
aktív tag
válasz bigmasterg #31456 üzenetére
photoshopban több layer használatával megoldható hogy ne is legyen annyira kiégve meg a színvilág is megmaradjon (persze kérdés hogy a kiégésből mennyi hozható vissza)
így már egy picit szűk nekem - de gondolom akkor már sok látszana a kiégésből... nehéz ügy(#31457) aginor: a második és a negyedik ötvözete lenne a legjobb, legalábbis az én ízlésemnek. Próbáld meg közelebbről lefotózni, hogy ne legyen benne a jobb oldali oszlop, meg egyáltalán a környezetből minél kevesebb, mert - szerintem - ebben az esetben elég ha csak a téma van a képben, a környezetre nincs szükség. Egyébként ez a nem tudom mi (elmü, gáz, vízművek "doboza" ? ) jó téma hdr szempontjából, az ilyen rozsdás, használatban lévő dolgokat nagyon jól meg lehet csinálni, sok részletet elő lehet hozni.
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
Peethy
őstag
válasz bigmasterg #31795 üzenetére
Értem értem Angoltanárom mondta mindig, hogy "bless you", azaz "egészségedre, mikor tüsszentett valaki, nekem ezért ugrott be róla.
Kicsit féltem a JPEG tömörítéstől, mert ahogy észrevettem, a feketét általában elszúrja és jóval sötétebbek lesznek a képek, mint a raw-ban. Meg attól féltem, hogy megint alulexponálttá teszem a sötétítéssel, mint ahogy korábban sokszor.. de szerintem majd még próbálkozok, aztán közlöm az eredményt Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
válasz bigmasterg #31963 üzenetére
Tetszik a kép, kicsit westernfilm hangulatú Kár, hogy a fehérek részlettelenek, nagyon vonzzák a szemet, különösen a virág a zseben, illetve a kereszt felső része.
-
skiny83
aktív tag
válasz bigmasterg #31963 üzenetére
Szerintem teljesen jó, nagyon tetszik, nekem csak a vágással van "gondom". Gyakorlatilag az egész felsőtest benne van csak a fej van levágva. Amúgy is a keresztet tartó kéz a fő téma ha nem tévedek, én kipróbáltam úgy, hogy felül a rózsáig a kép alján pedig a második gombig vágtam. Nekem úgy jobban tetszik picit! Persze ez csak egy szubjektív vélemény, a kép amúgy nagyon jó!
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
kricsi81
senior tag
válasz bigmasterg #32033 üzenetére
A képek alapján jöttem rá ki vagy Indexről (ott is láttam már az esküvős topikban )
Tényleg jók lettek, ahogy ott írták.[ Szerkesztve ]
kovacsrichard.hu
-
Slowman
aktív tag
válasz bigmasterg #32033 üzenetére
Nagyon jók lettek, GTZ! Az 1. és 8. különösen tetszik .
Akkor én is jövök két képpel, még a soproni hétvégéről. Első próbálkozásom a épület városfotózás témába (eddig is lőttem már épületekről képet, de azoknak nem szenteltem különösebb figyelmet). Meg kell mondanom, hogy baromi nehéz jól kiemelni egy vagy egy nagyobb épület részét, hogy még mutasson is valahogy. Ha valakinek van ilyen témába tuti receptje vagy tippje, akár ezekhez a képekhez is szívesen fogadom.
Mellesleg most meg megjavult a Flickr...
[ Szerkesztve ]
-
kricsi81
senior tag
válasz bigmasterg #32039 üzenetére
Szóval ezért nem láttam ugyanazt a képet itt is - ott is Csak a párt ismertem fel, ezért gondoltam hogy ugyanazok a képek
kovacsrichard.hu
-
Kazimír
őstag
válasz bigmasterg #33961 üzenetére
Inkább a portréid, de komolyan.
A csepp alig tűnik ki a hullámok közül, ráadásul a monokrómban való megvalósítást is (legalábbis nekem) kevésbé tetszetősen fogtad meg. Kísérletnek érdekes lehet, de inkább Ritával és Lacival próbálkozz!Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
nesa
veterán
válasz bigmasterg #33961 üzenetére
Enis azt mondom hogy ez a FF vajlingba csepego kep nagyon nemjon at, ellenben a portreid szerintem jok, igaz ebben a temaban nemvagyok tul jartas.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz bigmasterg #34180 üzenetére
udv bigmasterg,
bevallom az elso es a harmadik otletes, de kulonosebben nem fog meg. Viszont a Tisztelendo urrol keszult kep remek, valahogy erezteti, hogy egy felszentelt embert abrazol Lehet nem jo szot hasznalok, de sztem kifejezetten jol kiemeli a magasztossagot. Remelem erted mire gondolok
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
máyköl
veterán
válasz bigmasterg #34219 üzenetére
Hú, kemény felhők!
Nekem tetszik. -
sztyui2
őstag
Jaja, elég durvák
Tetszik mindkettő, igzából nem is tudok dönteni, hogy melyik a jobb, az eredeti, vagy a módosított -
pisti
őstag
Átdolgozott színekkel érdekesebb jóval szerintem is.
El tudnám képzelni X-aktás sorozatot reklámozó plakát hátterének pl. -
Marky21
aktív tag
Igazi világ végi hangulat,nekem bejön
-
cOxeR
Ármester
válasz bigmasterg #34392 üzenetére
Nekem tetszik.
-
nesa
veterán
válasz bigmasterg #34392 üzenetére
Rais fert hogy minimum 12MP meretbe rakd fel ,igy kell ezt csinalni
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #34441 üzenetére
Ezek a te cuccaid?
Ötödik-hatodik kép tetszik. Kicsit stockfotós jellegük vanHD650 eléggé odabasz, meg a Shure is elég jó Nagyon király fejhallgatók ezek
Nekem Sennheiser HD485-öm van, de simán előfordulhat hogy jövőre veszek egy HD555-t
Amik nekem most tetszenek, azok a Beats by Dr. Dre fejhallgatók, bár sajnos eléggé drágák -
törölt tag
válasz bigmasterg #34441 üzenetére
Szerintem ez nagyon klassz [link] de van egy kis hibaja, legkozelebb ugy fotozd le, hogy valami vekony szalon huzd fel, aztan retusalod, mert igy a feher bigyo amin logott, kicsit zavaroan bentmaradt a fejpant reszeben.
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #34453 üzenetére
Háh, enyémhez adnak ilyen tartót, amire rá lehet akasztani Nagyon hasznos, és még jól is néz ki
-
ClintEastwoo
tag
válasz bigmasterg #34739 üzenetére
Nekem bejön
-
sztyui2
őstag
Látom, te se szarral gurítasz
-
Zozzant
addikt
Nikon D300 + 24-70/2.8-al fotózott Nikon D700 + 70-200 VRII, szép....
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Frigetrus
aktív tag
válasz bigmasterg #34799 üzenetére
Giccs ide vagy oda, de tetszetős!
Talán ez a a vágás szokatlan egy tájképen.
Amúgy jó az is, de szerintem szebben nézne ki, ha valahol a harmadolón lenne a nap, úgy már kifejezőbb lenne az 1:1 oldalarány. -
total90
veterán
-
sztyui2
őstag
-
total90
veterán
válasz bigmasterg #34867 üzenetére
A helyzet az, hogy van egy haverom, akinek szintén olyan gépe van mint nekem és el volt szállva ezzel a képpel (hogy mennyit kihozott a gépből), mert ezzel nyert meg egy helyi fotós pályázatot és nem értettem, hogyan sikerülhetett ezzel a képpel. Kíváncsi voltam, hogy másnak mi a véleménye... Egyébként valami jeges, vizes helyen készült a kép.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz bigmasterg #34878 üzenetére
Ahhoz képest, hogy este, csak úgy mutass képeket jellegűek, baromi jók
Milan24: t_a_m_a_s kollegának igaza van, ez sajnos, így, ebből a szögből fotózva nem sikerült, vágástól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
válasz bigmasterg #34895 üzenetére
Háát legalább őszinte voltál
-
forceberg
veterán
válasz bigmasterg #34918 üzenetére
Fehér lap volt a vaku előtt. Nekem így jöttek be a színek.
Amúgy jó a füles tartód!Sztyui2: írtam flikkeren!
Kiskornel: Az utolsó, a lépcsőzetes jön be ezek közül.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Joeey
csendes tag
válasz bigmasterg #35084 üzenetére
köszönöm a véleményt! A fekvő képnél az oszlopok tükör képe miatt lett ilyen a kompozíció.
-
törölt tag
válasz bigmasterg #35148 üzenetére
3 expos, 1.3FE kulonbsegekkel. Szerintem nehezen tunne fel, hogy HDR ha nem irom le elore. Igazabol csak gyakorolni ugrottam le az utca moge, mert ez a nyalkas ido jo taptalaj a hdr-nek (szerintem), mert a szimpla kepek mindenkeppen nagyon laposra sikerulnenek.
-
Milan24
aktív tag
válasz bigmasterg #35189 üzenetére
Ja Bocs
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #35225 üzenetére
Raw-nál is be kell állítani az AdobeRGB/sRGB-t.
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #35236 üzenetére
Igen néztem, szerintem már az új canonok kijelzője is jó, de nikonnál meg hiába jó a kijelző,ha minden más nem az
-
sanyixXx
senior tag
válasz bigmasterg #35341 üzenetére
nem mindig ügyelsz a háttér-előtér viszonyára. az 5., 6. és 7. fotóknál kevés tudatosság látszik nekem. inkább játék a mélységélességgel és fénnyel, ami épp kéznél van. mutatósak a képek, meg kell jegyezzem, de mégsem fognak meg igazán. nekem úgy tűnik, hogy az ilyen jellegű képeknél az élesség és a téma nagy mérete (a kereten belül) elkendőzi a bizonytalanságot a háttérnél. nekem így esetleges a kompozíció, de a fenntartom, hogy mutatósak a képek.
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Fejo
őstag
válasz bigmasterg #35341 üzenetére
A képek nem túl érdekesek sem téma- sem szerkesztés szempontjából, sok tudatosság nincs bennük, amolyan ahogy esik úgy puffan képek.
Ha Te magad nem szánsz kellő időt (szerk: még Te magad is elismered) a képek elkészítésére, beállítására, a kompozició kiatalálására, akkor nem biztos, hogy azt meg is kell osztani a nagyvilággal.www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #35553 üzenetére
Jól látom hogy 1000$ egy ilyen fejhallgató? Vagy csak én néztem be valamit?
[ Szerkesztve ]
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #35559 üzenetére
Jaja, gondoltam hogy elég ritka, mert ahogy rákerestem, alig találtam valamit. És hogy kerül ilyen a kezedbe?
-
Bulitt
addikt
válasz bigmasterg #35559 üzenetére
Régóta szeretnék egy ilyen obit, csak pénzem nem lenne rá
-
Adonimus
senior tag
válasz bigmasterg #35569 üzenetére
na igen... még talán az emberek beleférnek a képbe de a drót már tényleg nem.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz bigmasterg #35778 üzenetére
Nagyon jó képek!
-
törölt tag
válasz bigmasterg #35778 üzenetére
Na ezt mondom, lehet magas erzekenysegen siman fenykepezni, csak tudni kell az utokezelest.
sztyui: az en kepeim sem voltak sose agyonszurve, van egy normalis kompromisszum csak amit tartani kell, ahogy feletted is irtak, 3 csuszkat lehet hasznalni a zajszuresre. Raadasul sok esetben nem is a luminancia zaj a ronda, ami a szemcsesedest okozza, hanem a szinzaj, ami a lila foltokat. A szemcsek azok csak komoly kompromisszumokkal szedhetok ki, ha nagyon magas volt az iso, de a szinzajt ugy el lehet tuntetni, hogy ugy nez ki mintha soha nem is lett volna. Ezt nem neked irom, valszeg te is tudod. Annak, aki nem tudja
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz bigmasterg #35803 üzenetére
Pentax K10D. Nem töröltem én semmit, csak átméreteztem és külön mentettem le.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
ClintEastwoo
tag
válasz bigmasterg #35817 üzenetére
Köszönöm szépen !
-
sztyui2
őstag
válasz bigmasterg #35884 üzenetére
Ja, egyébként kutyás vagyok,de ez mellékes A képeid pedig tetszenek
-