- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
válasz
bigmasterg #50004 üzenetére
Ez így van, nullázódni fogunk.
-
Sucuka
senior tag
válasz
bigmasterg #48529 üzenetére
(#48529) bigmasterg: Respect mindkettőtöknek Gábor! Inspiráló munkák! Grat!
(#48550) f.lorand: Szintén gartulálok az elért eredményhez, nyilván ez is részben megszállottság kérdése.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az 1000D milyen zajt produkál egy 8-órás expó esetében.
(#48539) cOxeR: Jó kis sorozat, és a történet se semmi! Örülök, hogy ép bőrrel megúsztátok
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz
bigmasterg #48529 üzenetére
Szerintem egy két kép, eléggé homályos
de ettől a "kis" hibától eltekintve tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz
bigmasterg #47625 üzenetére
Ez nagyon rendben van, minőségi munka
5D Mark II-es dof/színei vannak -
válasz
bigmasterg #47625 üzenetére
Bizony, ez az egyik példaérték.
-
Karima
őstag
válasz
bigmasterg #47600 üzenetére
Tokina 11-16 2.8
-
m3ss
veterán
válasz
bigmasterg #47523 üzenetére
elsot lattam vmelyik nap facebookon is.
tetszik a keretezes nagyon, meg az ff is jofele. masodik meg negyedik is bejon nekem, viszont a harmadik nem annyira. nekem kicsit tul sok minden van a kepen, bar lehet csak a dofjunkie beszel belolem
kompoban sem latok semmi extrat.
-
*Ropi*
félisten
válasz
bigmasterg #47523 üzenetére
A második és a negyedik bejövős.
Az elsőn olyan súlytalan a menyasszony, mintha lebegne a térben (ez is szellemes kép
), a harmadik meg kusza: összefolyik a háttérrel.
-
válasz
bigmasterg #47470 üzenetére
Nem
-
Larry303
addikt
válasz
bigmasterg #45723 üzenetére
a selektiv színt milyen eljárással csináltad? ha jól látom nem maszkolva van!
amúgy teszik a kép, jó a perspektiva is és a fények is sztem...Chapel: nagyon szépek a makroid én sem unom őket
-
gab.m
senior tag
válasz
bigmasterg #42562 üzenetére
Még jó, hogy pesten lakom és semmi esélyem lefotózni..
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #42556 üzenetére
Durvák a képeid! a színek nagyon bejönnek.
-
total90
veterán
válasz
bigmasterg #42319 üzenetére
Ez egy fa, ezek fák
-
válasz
bigmasterg #42319 üzenetére
-
m3ss
veterán
válasz
bigmasterg #42314 üzenetére
koszi...
-
válasz
bigmasterg #42244 üzenetére
Ezek már ezerszer jobbak (nem összevethetőek az egérfotóval), nekem egyetlen hiányérzetem van, hogy a "right" szerintem jó lenne ha benne lenne még az élességi tartományban, meg a bekapcsoló gombja a Probooknak.
-
gab.m
senior tag
válasz
Fasza lett!
Ha jól látom te is Probookon nyomod.. 4520s?
-
BotaN
senior tag
válasz
Na! A második az nagyon hangulatos, az első meg azért nem, amiért a második igen.
-
kiskornel
addikt
válasz
bigmasterg #42206 üzenetére
Csak úgy bemész egy boltba, és meg szokták engedni, hogy fotózzál?
Hollandiában mi is megálltunk anno egy forgalmazónál, és tele voltak RR-rel a parkolók. Persze úgy nem voltak fotogének, és akkor még nem fotóztam, csak kattintgattam.
-
m3ss
veterán
válasz
bigmasterg #42206 üzenetére
kisautok
ez hol keszult? szep eles, mennyivel jobban nez ki a jobb oldali auto fenyezese a nagyobb felbontasu kepen.
amugy nekem elhuzza a szemem a bal oldali fekete csempe, es feher keret. azokat levagva nekem jobban bejon.na meg akkor egy kicsit jobbrol is vagnek. -
válasz
bigmasterg #41395 üzenetére
Nekem a szemedről készített kép tetszik, a többit meg láttam FB-n, azok is mutatósak.
(#41402) total90
Köszi!(#41401) fattyu
Keret nélkül teljes képernyőn kell nézni, mint egy rendes képet...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Egy kicsit valoban sok egyszerre, igy nem is fogok irni mindrol. A szemes az rendben van, mas szinnel nekem jobban tetszene az irisz de ez izles dolga. A Murchielagos kepek kozul a masodik tetszene a legjobban ha nem lenne kisse bebuktatva, es egy valamivel szabalykovetobb kompozicioval. Pl ugy mint a 3-madikon, az expo is jobb illetve utomunkaval nincsen visszasotetitve es komponalva is jobban van. Egyebkent szerintem az egyik legszebb sportkocsi a vilagon, de tudva, hogy jobbkormanyos, igy mar annyira nem is tetszik
-
total90
veterán
válasz
Nekem bejön mind, nagyon jók.
Ma sétafikáltam és csak úgy láttam egy ilyen M6-ost, ugyanezzel a festéssel meg minden. Hát kár, hogy nem volt nálam a gép, must have egy cucc
-
Murderer69
őstag
válasz
bigmasterg #40660 üzenetére
-
válasz
Nekem ezek közül legjobban a Koenigsegg tetszik kívülről, a belső kép az nem jön be, R8 szerintem úgy jó ahogy van, nekem nem sok a mikrokontraszt, az ablakok "szétvágása" ami picit zavaró, de ez már inkább csak kekeckedés, meg a jobb szélen a világos postaláda húzza el a szemem a kép szélére.
-
pdave
aktív tag
válasz
Pengék lettek! Az Audinál egy icipicit szerintem sok az utómunka, de ez inkább csak az ablak meg az autó körüli halo-n látszik, egyébként nagyon jól áll neki
-
Murderer69
őstag
válasz
bigmasterg #40663 üzenetére
Lusta voltam letölteni
de nagyon szépen rajzol remélem karácsony környékén nekem is összejön(nem ajándékba
) meg 1-2 jobb üveg
-
Murderer69
őstag
válasz
Köszi az új háttérképem
nagyon nagy lett az R8 ilyenkor mindig rájövök hogy miért is kell nekem a D700
Milyen üveggel készült? -
andorra
őstag
válasz
bigmasterg #39390 üzenetére
A RAW-ban nincs WB. Vannak színirformációk, amit az érzékelő érez. Ezek valósághű arányát hívják fehéregyensúlynak, amit csak te állíthatsz be utólag valamilyen szoftverrel.
-
andorra
őstag
válasz
bigmasterg #39386 üzenetére
http://fototipp.hu/rawflaw
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
bigmasterg #39283 üzenetére
Faja képek!
-
Bulitt
addikt
-
andorra
őstag
válasz
bigmasterg #39262 üzenetére
Az önkritika hiányát mi nem pótolhatjuk. :-(
-
eastsider
nagyúr
válasz
bigmasterg #39163 üzenetére
attól függ milyen korrigációt tekintünk nagynak
ez 12-24, ami DX-es obi. rekeszelni kell F8-nál kell használni...
különböző átmenetes szűrők, színszűrők, jWB, ah és az LR3 automatikus lencsekorrekciója (felismeri a 12-24-est, és helyrehozza a torzítást nagyjából...természetesen RAW.banköszi mindenkinek
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #39125 üzenetére
Nem írtam el, 1.7-es rekesz.
Lőttem pár teszt képet és úgy tűnik tág rekeszen nem olyan éles és a CA is erőteljesebb. 2-essel már jobb a helyzet. Úgy tűnik ezentúl ezt kell használnom.Akkor ez sem éles?
(bár erről csak úgy rémlik, hogy a legtágabb rekesszel van)
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz
bigmasterg #39077 üzenetére
(#39077) bigmasterg: mindenki szeretne nem átlagos esküvős fotókat feltenni, és sikerül nekik. Nem átlagosak, de többségük már átesik a ló túloldalára.
Sztem: 1. OK, bár fent az üres tér sok. A 2-ban sok hiba van. Tiszta fehér minden, a peremsötétítés nem áll jól, és az ablakra merőleges kameraállás mutatott volna jól, ha az esküvői ruha alakjának kerek ívét vesszük alapul. A 3. OK, bár személyesen nem az én ízlésemnek megfelelő. Kicsit vajsárgás a kép, és a lány is úgy áll ott, mint a fal mellett álló nők szoktak (remélem érted). Peremsötétítés valahogy nem olyan nálad, mint a többieknél. De, hogy ne csak negatív legyek, a 4-nek a színeit eltaláltad, és ott a peremsötítítés is tetszik.(#39059) Fejo:
(#39037) Fejo: a jobb felső. Most is befújhattad volna, hogy legyen tele cseppekkel.
(#39025) Karima: ez bizony szép.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #37485 üzenetére
Persze, hogy lehet.
1. Erre készítettem vagy 10 képet, de vhogy az tűnt a legjobbnak, ha közel van a fókusz.
2. Gondoltam, hogy sok lesz a vignettálás, de tegnap éjszaka még jónak tűnt.
Egyébként leszáll, nem fel.Köszi!
Tetszik, érdekes alakja van.[ Szerkesztve ]
-
jancsi90
tag
válasz
bigmasterg #36768 üzenetére
Pl az Anita és Tamás 1 fotóra. A szinek nagyon bejönnek csak még sose tudtam ilyen csinálni.
-
jancsi90
tag
válasz
bigmasterg #36647 üzenetére
Ilyen szint hogyan csinálsz?
-
pontyos
senior tag
válasz
bigmasterg #36716 üzenetére
A kép nem túl jó, csak a színek miatt volt muszáj! Legalábbis úgy gondoltam......
[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
válasz
bigmasterg #36647 üzenetére
-
Picturemaker
őstag
válasz
bigmasterg #36454 üzenetére
bigmasterg:A macskás nagyon jó.
Segnior_Barthez: A felhő nagyon érdekes, a "hat tyúkos" (na jó, csak négy) szenzációs. Esetleg kis utómunkával némi színt adni a víznek?
fi:zi'k: Nekem az álló tetszik a 3 közül. A "grillrács" helyett valami kis fonott kosárka vagy alátét jobban menne a kép színvilágához és a hangulatához, valamint a konyharuha is lehetne egyszínű szép kávé vagy más barnás árnyalatú.
-
nesa
veterán
válasz
Ez a madaras kep szamomra eleg pocsek semmi szep nincs benne ,a masik ketto viszont jopofa.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-
Sir Riccio
addikt
válasz
bigmasterg #36247 üzenetére
A dizájn saját, a kódot Haris Ádám írta.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bigmasterg #36135 üzenetére
nagyon szépek, csak kár, hogy poros a kijelző. nem tudod eltüntetni?
-
ClintEastwoo
tag
válasz
bigmasterg #35886 üzenetére
nekem is Corsóm van ^^ Edgar
-
Marky21
aktív tag
válasz
bigmasterg #35884 üzenetére
jók lettek a képek ,és szép a kutya.
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #35884 üzenetére
Ja, egyébként kutyás vagyok,de ez mellékes
A képeid pedig tetszenek
-
ClintEastwoo
tag
válasz
bigmasterg #35817 üzenetére
Köszönöm szépen !
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #35803 üzenetére
Pentax K10D. Nem töröltem én semmit, csak átméreteztem és külön mentettem le.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #35778 üzenetére
Na ezt mondom, lehet magas erzekenysegen siman fenykepezni, csak tudni kell az utokezelest.
sztyui: az en kepeim sem voltak sose agyonszurve, van egy normalis kompromisszum csak amit tartani kell, ahogy feletted is irtak, 3 csuszkat lehet hasznalni a zajszuresre. Raadasul sok esetben nem is a luminancia zaj a ronda, ami a szemcsesedest okozza, hanem a szinzaj, ami a lila foltokat. A szemcsek azok csak komoly kompromisszumokkal szedhetok ki, ha nagyon magas volt az iso, de a szinzajt ugy el lehet tuntetni, hogy ugy nez ki mintha soha nem is lett volna. Ezt nem neked irom, valszeg te is tudod. Annak, aki nem tudja
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bigmasterg #35778 üzenetére
Nagyon jó képek!
-
Adonimus
senior tag
válasz
bigmasterg #35569 üzenetére
na igen...
még talán az emberek beleférnek a képbe de a drót már tényleg nem.
-
Bulitt
addikt
válasz
bigmasterg #35559 üzenetére
Régóta szeretnék egy ilyen obit, csak pénzem nem lenne rá
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #35559 üzenetére
Jaja, gondoltam hogy elég ritka, mert ahogy rákerestem, alig találtam valamit. És hogy kerül ilyen a kezedbe?
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #35553 üzenetére
Jól látom hogy 1000$ egy ilyen fejhallgató? Vagy csak én néztem be valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Fejo
őstag
válasz
bigmasterg #35341 üzenetére
A képek nem túl érdekesek sem téma- sem szerkesztés szempontjából, sok tudatosság nincs bennük, amolyan ahogy esik úgy puffan képek.
Ha Te magad nem szánsz kellő időt (szerk: még Te magad is elismered) a képek elkészítésére, beállítására, a kompozició kiatalálására, akkor nem biztos, hogy azt meg is kell osztani a nagyvilággal. -
sanyixXx
senior tag
válasz
bigmasterg #35341 üzenetére
nem mindig ügyelsz a háttér-előtér viszonyára. az 5., 6. és 7. fotóknál kevés tudatosság látszik nekem. inkább játék a mélységélességgel és fénnyel, ami épp kéznél van. mutatósak a képek, meg kell jegyezzem, de mégsem fognak meg igazán. nekem úgy tűnik, hogy az ilyen jellegű képeknél az élesség és a téma nagy mérete (a kereten belül) elkendőzi a bizonytalanságot a háttérnél. nekem így esetleges a kompozíció, de a fenntartom, hogy mutatósak a képek.
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #35236 üzenetére
Igen néztem, szerintem már az új canonok kijelzője is jó, de nikonnál meg hiába jó a kijelző,ha minden más nem az
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #35225 üzenetére
Raw-nál is be kell állítani az AdobeRGB/sRGB-t.
-
Milan24
aktív tag
válasz
bigmasterg #35189 üzenetére
Ja Bocs
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #35148 üzenetére
3 expos, 1.3FE kulonbsegekkel. Szerintem nehezen tunne fel, hogy HDR ha nem irom le elore. Igazabol csak gyakorolni ugrottam le az utca moge, mert ez a nyalkas ido jo taptalaj a hdr-nek (szerintem), mert a szimpla kepek mindenkeppen nagyon laposra sikerulnenek.
-
Joeey
csendes tag
válasz
bigmasterg #35084 üzenetére
köszönöm a véleményt! A fekvő képnél az oszlopok tükör képe miatt lett ilyen a kompozíció.
-
válasz
bigmasterg #34918 üzenetére
Fehér lap volt a vaku előtt. Nekem így jöttek be a színek.
Amúgy jó a füles tartód!Sztyui2: írtam flikkeren!
Kiskornel: Az utolsó, a lépcsőzetes jön be ezek közül.
-
Karima
őstag
válasz
bigmasterg #34895 üzenetére
Háát legalább őszinte voltál
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
bigmasterg #34878 üzenetére
Ahhoz képest, hogy este, csak úgy mutass képeket jellegűek, baromi jók
Milan24: t_a_m_a_s kollegának igaza van, ez sajnos, így, ebből a szögből fotózva nem sikerült, vágástól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz
bigmasterg #34867 üzenetére
A helyzet az, hogy van egy haverom, akinek szintén olyan gépe van mint nekem és el volt szállva ezzel a képpel (hogy mennyit kihozott a gépből), mert ezzel nyert meg egy helyi fotós pályázatot és nem értettem, hogyan sikerülhetett ezzel a képpel. Kíváncsi voltam, hogy másnak mi a véleménye... Egyébként valami jeges, vizes helyen készült a kép.
-
sztyui2
őstag
-
total90
veterán
válasz
bigmasterg #34799 üzenetére
Nekem nagyon bejön
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
bigmasterg #34799 üzenetére
Giccs ide vagy oda, de tetszetős!
Talán ez a a vágás szokatlan egy tájképen.
Amúgy jó az is, de szerintem szebben nézne ki, ha valahol a harmadolón lenne a nap, úgy már kifejezőbb lenne az 1:1 oldalarány. -
Zozzant
addikt
válasz
bigmasterg #34739 üzenetére
Nikon D300 + 24-70/2.8-al fotózott Nikon D700 + 70-200 VRII, szép....
-
sztyui2
őstag
válasz
Látom, te se szarral gurítasz
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Nekem bejön
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #34453 üzenetére
Háh, enyémhez adnak ilyen tartót, amire rá lehet akasztani
Nagyon hasznos, és még jól is néz ki
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #34441 üzenetére
Szerintem ez nagyon klassz [link] de van egy kis hibaja, legkozelebb ugy fotozd le, hogy valami vekony szalon huzd fel, aztan retusalod, mert igy a feher bigyo amin logott, kicsit zavaroan bentmaradt a fejpant reszeben.
-
sztyui2
őstag
válasz
bigmasterg #34441 üzenetére
Ezek a te cuccaid?
Ötödik-hatodik kép tetszik. Kicsit stockfotós jellegük vanHD650 eléggé odabasz, meg a Shure is elég jó
Nagyon király fejhallgatók ezek
Nekem Sennheiser HD485-öm van, de simán előfordulhat hogy jövőre veszek egy HD555-t
Amik nekem most tetszenek, azok a Beats by Dr. Dre fejhallgatók, bár sajnos eléggé drágák -
nesa
veterán
válasz
bigmasterg #34392 üzenetére
Rais fert hogy minimum 12MP meretbe rakd fel ,igy kell ezt csinalni
-
válasz
bigmasterg #34392 üzenetére
Nekem tetszik.
-
Marky21
aktív tag
válasz
bigmasterg #34219 üzenetére
Igazi világ végi hangulat,nekem bejön
-
pisti
őstag
válasz
Átdolgozott színekkel érdekesebb jóval szerintem is.
El tudnám képzelni X-aktás sorozatot reklámozó plakát hátterének pl. -
sztyui2
őstag
válasz
Jaja, elég durvák
Tetszik mindkettő, igzából nem is tudok dönteni, hogy melyik a jobb, az eredeti, vagy a módosított -
máyköl
veterán
válasz
Hú, kemény felhők!
Nekem tetszik. -
Balinov
titán
válasz
bigmasterg #34180 üzenetére
udv bigmasterg,
bevallom az elso es a harmadik otletes, de kulonosebben nem fog meg. Viszont a Tisztelendo urrol keszult kep remek, valahogy erezteti, hogy egy felszentelt embert abrazol
Lehet nem jo szot hasznalok, de sztem kifejezetten jol kiemeli a magasztossagot. Remelem erted mire gondolok
-
nesa
veterán
válasz
bigmasterg #33961 üzenetére
Enis azt mondom hogy ez a FF vajlingba csepego kep nagyon nemjon at, ellenben a portreid szerintem jok, igaz ebben a temaban nemvagyok tul jartas.
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz
bigmasterg #33961 üzenetére
Inkább a portréid, de komolyan.
A csepp alig tűnik ki a hullámok közül, ráadásul a monokrómban való megvalósítást is (legalábbis nekem) kevésbé tetszetősen fogtad meg. Kísérletnek érdekes lehet, de inkább Ritával és Lacival próbálkozz! -
kricsi81
senior tag
válasz
bigmasterg #32039 üzenetére
Szóval ezért nem láttam ugyanazt a képet itt is - ott is
Csak a párt ismertem fel, ezért gondoltam hogy ugyanazok a képek
-
Slowman
aktív tag
válasz
bigmasterg #32033 üzenetére
Nagyon jók lettek, GTZ! Az 1. és 8. különösen tetszik
.
Akkor én is jövök két képpel, még a soproni hétvégéről. Első próbálkozásom a épület városfotózás témába (eddig is lőttem már épületekről képet, de azoknak nem szenteltem különösebb figyelmet). Meg kell mondanom, hogy baromi nehéz jól kiemelni egy vagy egy nagyobb épület részét, hogy még mutasson is valahogy. Ha valakinek van ilyen témába tuti receptje vagy tippje, akár ezekhez a képekhez is szívesen fogadom.
Mellesleg most meg megjavult a Flickr...
[ Szerkesztve ]
-
kricsi81
senior tag
válasz
bigmasterg #32033 üzenetére
A képek alapján jöttem rá ki vagy Indexről
(ott is láttam már az esküvős topikban
)
Tényleg jók lettek, ahogy ott írták.[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
válasz
bigmasterg #31963 üzenetére
Szerintem teljesen jó, nagyon tetszik, nekem csak a vágással van "gondom". Gyakorlatilag az egész felsőtest benne van csak a fej van levágva. Amúgy is a keresztet tartó kéz a fő téma ha nem tévedek, én kipróbáltam úgy, hogy felül a rózsáig a kép alján pedig a második gombig vágtam. Nekem úgy jobban tetszik picit! Persze ez csak egy szubjektív vélemény, a kép amúgy nagyon jó!
-
drkbl
őstag
válasz
bigmasterg #31963 üzenetére
Tetszik a kép, kicsit westernfilm hangulatú
Kár, hogy a fehérek részlettelenek, nagyon vonzzák a szemet, különösen a virág a zseben, illetve a kereszt felső része.
-
Peethy
őstag
válasz
bigmasterg #31795 üzenetére
Értem értem
Angoltanárom mondta mindig, hogy "bless you", azaz "egészségedre, mikor tüsszentett valaki, nekem ezért ugrott be róla.
Kicsit féltem a JPEG tömörítéstől, mert ahogy észrevettem, a feketét általában elszúrja és jóval sötétebbek lesznek a képek, mint a raw-ban. Meg attól féltem, hogy megint alulexponálttá teszem a sötétítéssel, mint ahogy korábban sokszor.. de szerintem majd még próbálkozok, aztán közlöm az eredményt
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pdave
aktív tag
válasz
bigmasterg #31456 üzenetére
photoshopban több layer használatával megoldható hogy ne is legyen annyira kiégve meg a színvilág is megmaradjon
(persze kérdés hogy a kiégésből mennyi hozható vissza)
így már egy picit szűk nekem- de gondolom akkor már sok látszana a kiégésből... nehéz ügy
(#31457) aginor: a második és a negyedik ötvözete lenne a legjobb, legalábbis az én ízlésemnek. Próbáld meg közelebbről lefotózni, hogy ne legyen benne a jobb oldali oszlop, meg egyáltalán a környezetből minél kevesebb, mert - szerintem - ebben az esetben elég ha csak a téma van a képben, a környezetre nincs szükség. Egyébként ez a nem tudom mi (elmü, gáz, vízművek "doboza"
? ) jó téma hdr szempontjából, az ilyen rozsdás, használatban lévő dolgokat nagyon jól meg lehet csinálni, sok részletet elő lehet hozni.
-
pdave
aktív tag
válasz
bigmasterg #31444 üzenetére
jó kép, nekem tetszik a színvilága, viszont a nagy kiégés eléggé elrontja az összképet, mert elvonja a tekintetet a témáról, valamint egy szűkebb vágás talán jobban kiemelné az embert
(#31445) forceberg: penge lett, szép éles!
(#31447) Rubbi: teljesen egyetértek nesával
[ Szerkesztve ]
-
kricsi81
senior tag
válasz
bigmasterg #31252 üzenetére
Van próba topik, ha próbálgatni szeretnéd a dolgokat
Bérlés: Hát igen, a kaucióval elég felejtős...
De aki asszisztenciával kéri (vidékre utiköltség 70ft/km), annak nem kell fizetnie kauciót, és úgy pl az 5D II egy órára 3500ft... az nem olyan vészes, ha mondjuk valakinek egy fotózás alkalmával szüksége van a 21megapixelre. Nem?
(+jön asszisztencia, ha valamit nem találsz a menüben stb, de nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne a kezelése, hogy fél óra alatt nem lehet az alap dolgokat (záridő, rekesz, ISO, pár apróság) kitapasztalni (persze profin megtanulni használni egy vázat fél óra alatt nem lehet, de most nem is erről van szó). -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #31241 üzenetére
Megpróbálom, hátha sikerül index képpel. (Bocs, hogy itt próbálkozom
)
Úgy néz ki, hogy pár szerkesztgetés után csak sikerült.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...