- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BotaN
senior tag
válasz
bigmasterg #42244 üzenetére
Na! A második az nagyon hangulatos, az első meg azért nem, amiért a második igen.
-
BotaN
senior tag
válasz
DroneZ #42241 üzenetére
Jó lett amúgy, és vágom is hogy minimal, low key, meg minden, de nem látom az egeret.
Én megpróbáltam volna egy olyat hogy a vakura kerül egy jó adag szigetelőszalag, hogy kapjak egy keskeny élesebb fényforrást, jó közel vittem volna a tárgyhoz, és úgy fényképeztem volna le. Ezzel el lehet játszani hogy milyen szögből dobja ki legjobban az egér vonalait a fénysugár. Ha van időd próbáld meg.
-
BotaN
senior tag
válasz
Danniel #42073 üzenetére
Mennyi utólagos munka van a képeken? Mert nekem ez mennyiségű a vignetting nagyon sok, plusz lehet szintén hogy csak nekem ilyen zavaró de a 2-3-as képek nagyon ferdék, és azt se érzem hogy direkt lennének így felvéve. Nincs semmi összhang a keret és a képen húzódó természetes vonalak között, és derékba törik az összhatást. Nekem az ilyen stílusú képeknél az tetszik ha van kontraszt bőven, a kopott, romos, rozsdás részeket erősen kihangsúlyozza, nem vesznek el a részletek.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged