Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cassi
őstag
Benne van szerintem, de csak az látja valószínűleg, akinek érvényes kulcsa van, maga a DÁP automatikusan nem generál kulcsot. Nekem volt az új személyihez aláíró kártyám, de már lejárt, szóval valószínűleg egy újabb trip a kormányablakhoz. Ha jól értem, az aktuális program "eAláírás" néven fut, azt kell kérni. A DÁP csak egy keretprogram.
Az ilyen kormányzati dolgoknál mindig az *aktuális* dokumentáció megtalálása a kihívás, ha egyáltalán létezik. Folyamatosan változik minden, és az elérhető doksik jelentős része valamilyen propaganda vagy már elavult. El lehet képzelni, milyen misztikus rémületet érezhet Mari néni Piripócson, ha veterán informatikusok sem tudnak eligazodni.
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest