Hirdetés

Aktív témák

• stingy2

senior tag

Nekünk 2 csomag van: Digi Plusz és Junior. Ez 5000Ft lesz az új díjszabás szerint.
    Látszik, hogy visszajött a Digi előtti jó öreg kartellezés, ugyanis kb az összes "olcsó" csomag ennyiből jön ki máshol is: Küf Aktív 2884Ft, a fenti Agnatel Yetis Szuper1 2636Ft.(amik még inflációkövető emelés előtt állnak) Lehet megint okoskodni, hogy kinek mi éri meg legjobban.
    A percdíj igazán nem érdekel, mert a 200 perc asszonynak elég, akivel sokat beszél, annak feltetettük a Whatsappot, így ingyen van. Én havi szinten akár 30 percet is beszélek, azt is Voip-on vezetékesbe 2Ft, mobilba 5Ft percdíjon, - sőt olyan opciót is kaptam hogy havi 3€ korlátlan mobil/vezetékes beszéd -, a többi meg szintén ingyenes (Whatsapp, Telegram) szóval a Junior pont elég.
    Most azon gondolkodom, hogy átmegyek kártyásba, és ott veszek 3 havonta megújuló 5G netet, ami most 4990/3 hó=1663Ft/hó + kártya 1 éves töltés 1000Ft= 83Ft/hó, így kijövök
    kemény 1746Ft-ból havonta.
    Vagy ott a minimalista csomag 1 évig megújuló 1 giga net 474Ft/hó + kártya 83Ft/hó és így havi 557Ft-ért megoldottam a kérdést. Igazából a nap 90%-át wifi közelben töltöm, szóval a mobilnet is irreleváns.
    Ha a tényleges használatot nézem, akkor a két kártyás csomag kombinációja havi 2343Ft-ból kijön, ami még hangyafaroknyival olcsóbb is, mint amit most fizetek.
    Csak az tart vissza a kártyás csomagoktól, hogy ha elvesztem/ellopják/lejár a kártya, akkor vissza lehet-e szerezni a számot? Mert elég sok helyre vagyok ezzel regelve, (2FA sms). Valamint ha hozzáadom a kieső ingyenes 200 perc miatti + díjat, akkor ugyanott vagyok, mintha nem csinálok semmit. :)
    Eltekintve a fenti fillérszexualizálástól, az új Digi/Voda csomagoknál még így se találtam egyelőre jobbat, max. hasonlót, ha dobbantok vmelyik flottához, akkor az inkább 🖕 lesz a NER-nek, mint racionális üzleti döntés.

Aktív témák